Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Kersttrui

​Kerst kleding kopen? Een kersttrui voor iedereen?

Wat maakt kerst zo leuk? Je kleden in kerststijl natuurlijk. Wie kent niet de rode jas, rode broek en lange rode muts met wit bont? Een compleet kerstmanpak met laarzen en witte baard is een mogelijkheid. Er is veel meer kerstkleding te koop dan alleen een kerstmankostuum.

Trendy kersttruien

Het is heel trendy om de laatste weken van december kersttruien te dragen. Er is zelfs een dag uitgeroepen tot nationale kersttrui dag. Deze dag is op 18 december. Een kersttrui dragen is leuk door alle reacties die je er op krijgt. Ho ho ho, wat een gave kersttrui of wauw wat een coole kersttrui heb jij! Een kersttrui wil je natuurlijk vaker dragen dan alleen met kerst of op kersttruien dag.

Ga je een kersttrui kopen? Dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. Kersttruien zijn er in verschillende soorten, wat ze gemeen hebben is dat een kersttrui lekker warm mag zijn en mooi hoeft niet perse. Dat klinkt raar, maar het is waar. Mensen gaan op zoek naar een foute kersttrui of zelfs naar een lelijke kersttrui, dat vinden we dan superleuk. Kersttruien zijn te koop in allerlei kleuren. De motiefjes die gebruikt worden zijn vaak ouderwets. Kerstmotiefjes voor kersttruien zijn onder andere kleine rendieren, sneeuwbolletjes, kerststerren en kerstboompjes. Ook zijn er kersttruien te koop met grappige afbeeldingen in een kerstthema. Zo kan iedereen een kersttrui kiezen in eigen stijl. Kies bijvoorbeeld een Rudolph kersttrui of een kersttrui met sneeuwman. Zolang ze typisch kerst of een winterthema uitstralen is het goed.

Een gebreide kersttrui is een ideaal cadeau. Met een foute kersttrui kan je immers nooit de fout in gaan. De kerst afbeeldingen zijn grappig en leuk. De kersttruien met motiefjes uit vroegere tijden zijn er in verschillende kleuren. Er zijn speciale dames kersttruien en heren kersttruien, de meeste foute kersttruien zijn echter universeel te dragen. Voor kinderen zijn er speciale kinder kersttruien. Zo kan de hele familie zich kleden in een kersttrui.

Om het nog leuker te maken zijn er kerstsokken. Hier bedoelen we niet de sokken die je bij de haard hangt voor de kerstman, dat zijn kerstsokken voor decoratie. We hebben echte kerstsokken die je kunt dragen bij je kerst outfit. Er zijn kerstsokken die je gewoon aan je voeten kunt dragen in je schoenen. Ook zijn er extra dikke kerstsokken die je als sloffen aan kunt doen. Dit zijn kerst huissokken. De kerstsokken hebben net als de kersttruien mooie motiefjes en afbeeldingen van kerst. Met een warme kersttrui en fijne warme kerstsokken kun je comfortabel kerst vieren.

Ga jij ook met een kersttrui dineren? Thuis of bij familie of vrienden is dat leuk. De kerstkleding bepaalt mede de sfeer in huis. Bij Coppens Warenhuis vind je een kersttrui voor iedereen.

Is er een andere kerst-outfit voor iedereen?

Er is meer te koop dan alleen kersttruien en kerstsokken. Glitter kleding in rood, zilver en goud past prima in een kerstthema. Voor dames zijn er glitterjurken en glitter tops. Voor heren zijn er glitterjassen en er zijn zelfs universele glitter trainingspakken. Kerst kan gevierd worden in de kerstkleding die jij zelf kiest. Een kerstjurk is leuk voor dames en meisjes. Ze zijn er in verschillende varianten. Heren kopen een kerst overhemd of een speciale kerst Opposuit. Een compleet kostuum met hippe kerstprint. Deze zijn er voor dames ook met een rokje. Er is voor heren ook een mogelijkheid om voor alleen een kerst colbert te kiezen. Hierbij draag je dan je favoriete broek.

Ga jij compleet verkleed met kerstmis of draag je alleen een kerstmuts? Dat kan altijd en is nog lekker warm ook. Maak iets leuks van de laatste dagen van het jaar en kies hier je favoriete kerstkleding.