Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Piraten

Piratenpak kopen?

Ben je op zoek naar een mooie piratenpak voor carnaval?

Bij Coppens Warenhuis vind je uiteenlopende piraten kostuum voor dames, heren en kinderen. Ga je als kapitein Haak of als zeerover verkleed? Piraten kostuums zijn een geweldige manier om je te verkleden voor Carnaval, Halloween of een andere verkleedpartij. Deze outfits kunnen duur zijn, maar het is niet nodig om er veel geld aan uit te geven als je bij Coppens slaagt.

Wil je in de piratensfeer komen?

Dan is het tijd om een piraten outfit te kopen. Er zijn veel verschillende soorten outfits waar je uit kunt kiezen, waaronder kostuums voor kinderen en volwassenen. Piraten kostuums zijn er in vele stijlen, kleuren, en maten, dus je moet geen moeite hebben om iets te vinden wat helemaal bij je past. Je vindt bij ons ook piraten accessoires zoals hoeden of zwaarden en natuurlijk een ooglapje om je look compleet te maken.

Verkleden als piraat

Wist je dat je verkleden als piraat makkelijk is? Het enige wat je echt nodig hebt is een piratenjas, losse broek en een ooglap. Dan ben je al klaar. Als je er echt goed uit wilt zien, kun je er voor kiezen om jezelf uit te dossen met schmink, een zwaard, pistool of bijvoorbeeld een haak als hand.

Wat heb je nodig voor je piratenkostuum?

1. Zoek een overhemd
Dit zal de basis van uw outfit zijn, dus het moet goed passen en er goed uitzien. Deze mag best ruim zitten, dus een XL of een herenblouse voor dames werkt goed.

2. Wordt een zeerover
Gebruik schmink voor een stoere stoppelbaard, een mooie snor of schmink ook je eigen ooglap. Ga je voor een Pirates of the Carribean look? Dan is een beetje oogpotlood of mascara ook niet gek.

3. Ga op zoek naar leuke accessoires
Voeg er hoeden, juwelen, ooglapjes aan toe en maak het af met een mooie haak of een zwaard om je piratenlook echt af te maken.

4. Kleed je warm aan
Als je al deze dingen op hun plaats hebt, moet je jezelf warm houden. Een goede lange jas is lekker warm, maar maakt je piratenoutfit ook af!