Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Retro kleding

Retro kleding voor Carnaval een ander of themafeest

Retro kleding voor carnaval of een ander themafeest. We hebben allemaal dierbare herinneringen aan vroeger, dus waarom zou je niet een reis door het verleden maken naar je goede oude tijd? Of je nu op zoek bent naar roaring twenties kostuums, flower power sixties outfits, foute 70s kleding of gewoon glitter en glamour uit de eighties - wij hebben het allemaal! In deze blogpost vind je drie tips voor het kiezen van retrokleding die je ervaring op elk carnaval of themafeest compleet zullen maken.

Wat is retrokleding precies?

Retrokleding is alles wat je aan vroeger doet denken, maar dan met een knipoog. Het moet superrealistisch zijn, maar overdreven genoeg om het wat glamour en glitter te geven. Van roaring twenties kostuums tot flower power sixties outfits of foul 70s fashion - wij hebben het allemaal! Denk ook aan meer recente kledingtrends, zoals het gabbertijdperk en typische Spice Girls kleding>.

Retro kleding voor Carnaval of een ander themafeest

Carnaval of een themafeest is de perfecte gelegenheid om je in een retro outfit te hijsen. Weet je nog toen je ze vroeger droeg? Maar je kunt natuurlijk ook nog verder terug in de tijd. Ga als een Charleston Gangster, Hippie of verkleed je in Peaky Blinders stijl.

Laat je inspireren in onze winkel

Kom naar onze winkel en snuffel door onze enorme collectie retrokleding voor carnaval of andere themafeesten. We hebben ontzettend veel kleding om uit te kiezen uit allerlei periodes. En zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons slagen voor een geschikte outfit. Maar ook online kun jij natuurlijk je retro outfit bij ons scoren.
We hopen dat u zult genieten van uw tijd bij Coppens!