Cobb BBQ

Zoekt u een Cobb Barbecue? Dan moet u echt eens langskomen in onze MEGASTORE. Bij ons vindt u een compleet aanbod van BBQ's waaronder Cobb Barbecues. Bekijk alvast onze Barbecues online of kom langs in onze MEGASTORE in Volkel.

Cobb Barbecue kopen?

Een Cobb barbecue of BBQ is een Zuid Afrikaanse uitvinding, weegt maar 4kg en is een verbazend compacte combinatie van een grill en BBQ. De Cobb BBQ kun je echt overal mee naartoe nemen. Maak de heerlijkste gerechten met maar 6 briketten. De Cobb BBQ is koud van buiten en heet van binnen. Daarmee is de Cobb Barbecue uitermate veilig.

Oorspronkelijk is de Cobb BBQ bedoeld als kookstel voor mensen op het platteland van Zuid Afrika ter vervaning van open vuur. De Cobb BBQ is ontworpen voor de veiligheid van de gebruiker. Daarom is de Cobb BBQ koud van buiten en heet van binnen.

Wilt u de Cobb BBQ kopen? Dan bent u bij Coppens aan het juiste adres. Kom de Cobb Barbecue eens bekijken in onze winkel.

Cobb barbecue kopen?

Kom een Cobb Barbecue kopen bij Coppens Warenhuis. Veel gezochte termen bij Cobb Barbecue zijn: Cobb BBQ aanbieding, Cobb kopen.