Coppens 10 daagse 2021

Coppens 10 daagse 2022 is begonnen! Bekijk hieronder de folder van de coppens 10-daagse

producten zichtbaar

1971 – 2021 Coppens Warenhuis 50 jaar

Een familiebedrijf zoals je niet veel meer ziet. Al drie generaties in handen van familie Coppens

Wat ooit begon met de verkoop van bingo en loterij prijzen is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een Warenhuis met een enorm assortiment. Het grootste gedeelte staat hier online.
Meubels en vloeren, woonaccessoires, speelgoed en alles op huishoudelijk gebied vind je onder 1 dak bij Coppens Warenhuis. De grote seizoen hallen worden elk seizoen omgebouwd voor carnaval en tuinmeubels met alles wat er bij hoort. De nieuwste trends zijn hier altijd te vinden. Coppens biedt veel meer…
Dit vijftig jarig jubileum kunnen we vieren dankzij onze klanten en doen we dan ook met onze klanten. Een prijzenfestival en aanbiedingen zoals je niet eerder bent tegengekomen.
In oktober tijdens de Coppens-10-daagse zijn er extra veel online aanbiedingen op de site te vinden.
Het hele jaar door worden er punten gespaard op de aankopen bij Coppens Warenhuis in Volkel. Tijdens de Coppens-10-daagse die elk jaar terug komen kunnen deze punten ingeleverd worden. De helft van de aankopen kunnen dan met punten betaald worden. Dit jubileum jaar zijn er extra mooie aanbiedingen waar klanten van kunnen profiteren. Ook wordt er een loterij gehouden voor alle klanten die het Warenhuis komen bezoeken.
Profiteer van de online aanbiedingen en voel je welkom om Coppens Warenhuis in Volkel te bezoeken.

Het is verrassend vernieuwd bij Coppens Warenhuis!

Als je bij Coppens Warenhuis de eerste deur door loopt zie je meteen; hé, het is hier veranderd! Warenhuis Coppens heeft de entree totaal vernieuwd! Nu kom je binnen in een ruime hal met o.a. een pvc-vloer uit eigen collectie. En niet alleen de entree is vernieuwd. Rechts in het warenhuis vind je nu de totaal vernieuwde woonafdeling. De collectie tapijt, pvc-, novilon- en laminaat vloeren is uitgebreid met gordijnen en raamdecoratie. Bij ons kun je nu terecht voor het complete woonbeleven! De nieuwste trends voor jong en oud. In onze brochure kun je hier een klein deel van vinden.

Cadeau-maand.

Dat is mooi, al die aanbiedingen voor de aankomende feestdagen. Woonaccessoires voor elk interieur. De nieuwste trend voor deze winter zijn de cactussen. Dit geeft een basis waarmee je veel kunt bedenken. Een enorm aanbod aan speelgoed. Je kunt werkelijk alles vinden. Een grote collectie Bruder, boerderijspeelgoed, zoveel zie je nergens anders. Een complete collectie Lego, Playmobil en V-tech. Een meters lange stelling gevuld met puzzels met allerlei afbeeldingen. De collectie 999 games biedt voor iedereen een leuk spel. Ook op huishoudelijk gebied zijn er tal van leuke en praktische cadeaus te vinden.

Seizoensgericht.

Coppens Warenhuis speelt in op alle seizoenen. Het is nu najaar, herfst, we zijn alweer op weg naar december. In de 2 showhallen vind je op dit moment een groots opgezette kerstshow, een uitgebreide collectie oktoberfest kleding en halloween. Dit wil niet zeggen dat er geen tuinmeubelen en barbecues meer te vinden zijn. Integendeel, er wordt immers steeds vaker gebarbecued in de winter. Zelfs met de jaarwisseling zie je steeds vaker dat er lekker van de barbecue gegeten wordt. Voor de jaarwisseling 2018-2019 hebben we alweer de mooiste vuurwerkcollectie samengesteld. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.

Kom eens kijken tijdens de 10 daagse, de koffie staat klaar!