Coppens 10 daagse 2021

Coppens 10 daagse 2021

producten zichtbaar

Het is verrassend vernieuwd bij Coppens Warenhuis!

Als je bij Coppens Warenhuis de eerste deur door loopt zie je meteen; hé, het is hier veranderd! Warenhuis Coppens heeft de entree totaal vernieuwd! Nu kom je binnen in een ruime hal met o.a. een pvc-vloer uit eigen collectie. En niet alleen de entree is vernieuwd. Rechts in het warenhuis vind je nu de totaal vernieuwde woonafdeling. De collectie tapijt, pvc-, novilon- en laminaat vloeren is uitgebreid met gordijnen en raamdecoratie. Bij ons kun je nu terecht voor het complete woonbeleven! De nieuwste trends voor jong en oud. In onze brochure kun je hier een klein deel van vinden.

Cadeau-maand.

Dat is mooi, al die aanbiedingen voor de aankomende feestdagen. Woonaccessoires voor elk interieur. De nieuwste trend voor deze winter zijn de cactussen. Dit geeft een basis waarmee je veel kunt bedenken. Een enorm aanbod aan speelgoed. Je kunt werkelijk alles vinden. Een grote collectie Bruder, boerderijspeelgoed, zoveel zie je nergens anders. Een complete collectie Lego, Playmobil en V-tech. Een meters lange stelling gevuld met puzzels met allerlei afbeeldingen. De collectie 999 games biedt voor iedereen een leuk spel. Ook op huishoudelijk gebied zijn er tal van leuke en praktische cadeaus te vinden.

Seizoensgericht.

Coppens Warenhuis speelt in op alle seizoenen. Het is nu najaar, herfst, we zijn alweer op weg naar december. In de 2 showhallen vind je op dit moment een groots opgezette kerstshow, een uitgebreide collectie oktoberfest kleding en halloween. Dit wil niet zeggen dat er geen tuinmeubelen en barbecues meer te vinden zijn. Integendeel, er wordt immers steeds vaker gebarbecued in de winter. Zelfs met de jaarwisseling zie je steeds vaker dat er lekker van de barbecue gegeten wordt. Voor de jaarwisseling 2018-2019 hebben we alweer de mooiste vuurwerkcollectie samengesteld. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.

Kom eens kijken tijdens de 10 daagse, de koffie staat klaar!