Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Hartman Ibiza

Kunststof loungeset Ibiza

Vanaf 2022 is onze eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset verkrijgbaar. Deze kunststof loungeset, genaamd Ibiza, is bedacht met het oog op gemak en flexibiliteit. Doordat de loungeset modulair is en de tafels zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem blijf je de speelruimte houden om de loungeset naar wens in opstelling samen te stellen.

Bij Hartman gaan we graag net een stapje verder én dat doen we ook met deze moderne kunststof loungeset. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze Ibiza lounge collectie, op welke manier het wordt geproduceerd en waarom deze kunststof loungeset de perfecte keuze is met het oog op de toekomst? Met veel enthousiasme delen we alle ins- en outs met betrekking tot deze set.

Combineer de verschillende, losse modules en creëer
jouw eigen gewenste Ibiza lounge opstelling.

ibiza stoel

Hartman kunststof loungeset

Hartman, daar geniet je langer van. Dat betekent dat we op zoek zijn gegaan naar een concept dat meegroeit met de verschillende fasen die je in het leven doorloopt. Van student tot starter. Als stel of als gezin. Of je nu geniet van het buitenleven met een groot gezelschap of op een zonnige dag tijdens je pensioen. Deze loungeset is uit te breiden van balkonset, naar royale hoekbank en alles wat daar tussenin zit.

Met een neutrale uitstraling en gemaakt van 100% kunststof zal de Ibiza een welkome aanvulling zijn binnen het assortiment. Dit benadrukken we dan ook met een garantie van 5 jaar op het frame. Deze is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel (Hartman Resin Cleaner).

Het kunststof frame van deze modules is voorzien van de meest comfortabele kussens, waardoor je urenlang uitgebreid kunt loungen. De kussens zijn gemaakt van 100% Olefin doek in een luxe kwaliteit en voorzien van een waterafstotende finish. De hoes is door middel van een rits afneembaar en te wassen volgens de wasvoorschriften die vermeld worden op het label. Bewaar de kussens in een donkere, droge omgeving. Op de kussens geven wij een garantie van 2 jaar.

Kunststof loungeset geproduceerd in Nederland

Net als de populaire Sophie kuipstoelen, is ook deze kunststof loungeset ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vanaf het prille idee in de beginfase, tot aan de ontwikkeling en uitwerking heeft de Ibiza loungeset diverse strenge testfasen doorlopen. Denk nu niet dat de Ibiza een ‘simpel’ kunststof meubel is dat vlot van de productieband af rolt: er zijn maar liefst 9 mallen nodig om de Ibiza de stijlvolle uitstraling te geven. De capaciteit van de productiefaciliteit is hierdoor opgeschaald met een extra lijn én gloednieuwe spuitmachines. Met de uitbreiding zijn er zeven extra matrijzen ontwikkeld. Deze uitbreiding heeft ervoor gezorgd dat er tien extra banen zijn gecreëerd en in totaal kunnen we nu jaarlijks +/- 500.000 producten maken!

Duurzaam loungen