Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Kooksets

Complete kooksets

Ben je op zoek naar een complete en veelzijdige kookset, dan ben je bij Coppens aan het juiste adres. Met een ruime keuze aan potten en pannen, heb je alles wat je nodig hebt om de meest uiteenlopende gerechten te maken. Van soepen en stoofschotels tot pasta en wokgerechten, onze kooksets kunnen het allemaal aan. De meeste sets zijn geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en kan in de vaatwasser worden gereinigd. Zo zijn de kooksets gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en langdurige duurzaamheid. Niet een hele set nodig, maar een enkele pan? Kijk dan ook eens naar onze braadpannen, grillpannen, hapjespannen, koekenpannen, kookpannen, wokpannen en steelpannen.

Inductie kookset: potten en pannen voor iedere keuken

Kook jij op inductie, dan hebben wij ook hele mooie potten en pannen voor jou. Onze hoogwaardige kooksets van onder andere BK zijn perfect voor een keuken met inductie. Geniet van iedere maaltijd met een pannenset die niet alleen heel handig is, een antiaanbaklaag heeft en lang meegaan, maar ook nog eens heel mooi zijn. Door te investeren in een goede kookset, investeer je niet alleen in je keuken, maar ook jouw kookkunsten.

Maak indruk op al je gasten een professionele kookset

Met onze potten en pannen sta jij als een echte chef-kok in de keuken en maak jij zeker indruk op al je gasten. De set bevat een assortiment van potten en pannen waarmee je verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. De hoogwaardige materialen en het vakmanschap zorgen voor een uitstekende warmteverdeling, zodat je keer op keer perfecte gerechten op tafel kunt zetten. Met onze kooksets wordt koken een genot en creëer je heerlijke maaltijden die jouw bezoek keer op keer zal waarderen.

Kijk ook naar onze duurzame kooksets

Onze kooksets zijn niet alleen veelzijdig, maar ook zeer duurzaam en kosteneffectief. De sets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die een leven lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je met deze sets verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden en de potten en pannen gemakkelijk kunnen worden gereinigd in de vaatwasser.


Een kookset haal je bij coppens

Ben je benieuwd naar al onze kooksets? Of wil je graag al onze pannen en accessoires zien? Kom dan langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken of bestel jouw favoriete kookset gemakkelijk online.