Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Voorraadbussen & vensterbussen

Is het in jou keukenkastje een chaos?

Of liggen er open pakjes en gescheurde verpakkingen in je lade? Een voorraadkast hoeft niet onoverzichtelijk of saai te zijn. Deel je kast praktisch in op een manier die voor jou makkelijk en overzichtelijk is.

Zijn er verschillende voorraadbussen?

Jazeker. Er zijn transparante voorraadbussen, maar ook vensterbussen van metaal. Wil je in één oogopslag zien wat je nog aan voorraad hebt staan aan droge levensmiddelen zoals suiker, bloem en pasta en andere producten? Neem dan de doorzichtige voorraadbussen of vensterbussen van Mepal. Deze kunnen tegen een stootje, sluiten perfect af en zijn makkelijk te stapelen waardoor je weer ruimte wint in je voorraadkast en het er ook nog eens geordend uit ziet. Wij verkopen ze los maar ook in sets, waardoor je voordeliger uit bent. Je hoeft niets op de bus te schrijven, want dankzij het doorzichtige kunststof zie je meteen wat er nog aan voorraad is. Van Brabantia hebben we metalen vensterbussen in diverse kleuren in ons assortiment. Deze hebben een mooi design en hoeven dus niet verstopt te worden achter een kastdeurtje. Wat ook gemakkelijk is van Brabantia is de beschuitbus. Deze heeft een handige kunststof lift, waardoor je nooit meer veel moeite hoeft te doen om een beschuit uit de bus te krijgen en deze dus ook niet meer breken. Deze bus heeft ook een aromatische klik-deksel waardoor de beschuiten langer vers blijven.

Blijven de etenswaren goed vers?

Omdat je de ingrediënten luchtdicht bewaard blijven deze langer vers en blijft de smaak goed behouden, waardoor jij de lekkerste gerechten klaar kunt maken. Crackers blijven knapperig, koekjes drogen niet uit. Het gaat dus ook voedselverspilling tegen. Wil je van ingrediënt wisselen? Dat is geen probleem. De voorraadbussen en vensterbussen mogen in de vaatwasser, dus je kunt zo wisselen van ingrediënten. Natuurlijk krijgt u van Brabantia en Mepal de bekende garantietermijn.