Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Opbergboxen

Opbergboxen heb je nooit genoeg. Ze zijn een must voor een opgeruimde keuken, garage of zolder. Met een opbergbak ruim je losse spullen georganiseerd op.

Op zoek naar een handige opbergbox?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een opbergbox voor. Bijvoorbeeld voor de kerstballen. Die berg je makkelijk op in de opbergbox speciaal voor kerstballen. Zo bewaar je ze veilig tot de volgende Kerst. Voor je medische spullen hebben we de EHBO dozen van Sunware in diverse maten, waarin je o.a. pleisters en andere medische spullen bewaard. Alles zit hier overzichtelijk in en bij elkaar en je hebt daarbij meteen alles binnen handbereik. In ons assortiment vind je verschillende soorten opbergboxen.

Opbergbox

Opbergboxen zijn verkrijgbaar met inhoudsmaten van 0,2 liter tot 120 liter. Transparant of grijs. Ze sluiten met behulp van een clipsluiting en zijn stapelbaar.

Rollerbox

De rollerbox is een opbergbak met wieltjes. Handig, praktisch en geen zwaar tilwerk als je de box wil verplaatsen.

Vouwkrat

Een vouwkrat is stevig, stapelbaar en makkelijk in- en uit te klappen waardoor ze veel ruimte besparen.

Textielbox

Schoenen en kleding die je niet nodig hebt berg je op in een transparante textielbox. Deze boxen zijn stapelbaar en te combineren met de verschillende maten die verkrijgbaar zijn in deze serie.

Unibox

Voor het zwaardere werk kies je voor de stevige Unibox met handvaten van Curver. Ook deze zijn ideaal om te stapelen waardoor je ruimte bespaart in je huis. Als je de boxen niet gebruikt zijn deze simpel in elkaar te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Dus ben je toe aan een opgeruimd huis? Bij ons vind je de geschikte opbergboxen.