Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Opbergmand

Voor een opgeruimd huis zijn opbergmanden onmisbaar. Wij verkopen diverse modellen, kleuren en maten zodat er altijd wel iets is wat bij jouw inrichting past en waarmee je je spullen stijlvol kunt opruimen.

Handige opbergmanden

Opbergmanden zijn ideaal om kranten, speelgoed of andere spullen op te ruimen. Geef je spullen een eigen plekje. De mandjes hebben ook een mooi uiterlijk, dus ze misstaan niet in je woning, ze mogen gezien worden! Bovenop of in een (vitrine)kast bijvoorbeeld. Bovendien is een groot aanbod opbergmanden gemaakt van kunststof, wat weer makkelijk schoon te maken is. Losse make-up spullen in je badkamer? Berg ze op in een mooi mandje, dan heb je alles bij de hand. Of liggen er veel stiften en kleurpotloden los in de speelgoedkast? Kies dan voor een lage opbergmand waarin je alles bij elkaar houdt. Daarmee creëer je makkelijk overzicht in je kast.

Opbergmand met deksel

Er zijn ook opbergmanden met deksel. Deze zijn makkelijk te stapelen. En door de deksel liggen de rommeltjes niet meer in het zicht. Liggen er veel rondslingerende oplaadkabels in je huis? Geef dan iedereen in je huishouden een eigen mandje voor de opladers van telefoons, tablets enz. Dit houdt het overzichtelijk en zo ze raken niet in de knoop.