Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Drinkflessen & -bekers

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vocht is 1,5 tot 2 liter. Dit is niet voor iedereen makkelijk te realiseren. Om je daarbij te helpen is het fijn om een drinkfles of beker bij je hebben. Wij bieden een breed assortiment drinkflessen en drinkbekers aan. Bestel ze gemakkelijk online of kom langs in onze winkel!

Wat voor drinkbekers en flessen zijn er?

Voor elke gelegenheid is er wel een fles of beker te vinden, in diverse kleuren en printjes die helemaal hip zijn.

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten hebben we antilekbekers en oefenbekers. Zelf leren drinken gaat vaak gepaard met veel knoeien en dat is helemaal niet erg, alles moet tenslotte geleerd worden. Maar om het de kindjes gemakkelijker te maken is een antilekbeker wel fijn. Deze hebben grote handvaten waardoor ze makkelijk te pakken zijn door je kindje. Zo kunnen de kleinsten toch meedoen met de grote mensen. Want dat is wat ze graag doen. De antilekbekers vergen weinig zuigkracht en zijn eenvoudig schoon te maken.

Schoolgaande kinderen

Ook voor schoolgaande kinderen zijn mooie en praktische drinkflessen en bekers te krijgen. Veel kinderen blijven tegenwoordig over op school, dan is een fijne schoolbeker onmisbaar. Er zijn lekvrije drinkbekers die ook makkelijk te openen zijn met kinderhandjes. Deze zijn er in verschillende motiefjes en printjes, met bijpassende lunchbox of campus pop-up drinkfles. Deze pop-up drinkflessen zijn ook fijn. Met 1 druk op de knop komt de drinktuit omhoog. En de tuit gaat ook weer net zo makkelijk omlaag.

Drinken tijdens het sporten

De campus pop-up drinkfles is fijn voor een snelle slok tussendoor, voor bijvoorbeeld tijdens het sporten. Neem je liever een echte bidon mee naar de sportschool? Dat kan natuurlijk ook. Een sportbidon is een soort van reminder tijdens het sporten, met een bidon vergeet je het niet om voldoende te drinken. Ook zijn ze ideaal voor je fietsrit op je mountainbike of wielrenfiets. Met de soft-touch bidon van Mepal heb je een fijne bidon in je handen. Deze voelt zacht aan, drinkt comfortabel en kan tegen een stootje.

Ben jij het type dat altijd een plastic waterflesje van de supermarkt bij zich heeft?

Weg ermee. Stap over op een kunststof waterfles, vrij van BPA. Dat is hygiënischer en bovendien ook veel beter voor het milieu. Wij verkopen ze ook in diverse modellen. Zo bieden wij waterflessen aan in verschillende kleuren en maten. Te weten; 500 ml en 700 ml. Deze zijn 100% lekvrij. Van werkplek, onderweg tot sportschool, neem je eigen water overal mee naar toe.

Koffie of thee voor onderweg

Heb je ’s ochtends net iets te weinig tijd om je koffie of thee rustig op te drinken, of vind je het gewoon prettig om je eigen beker te gebruiken onderweg of op je werk? Kies dan voor een coffee to-go beker. Deze zijn afgesloten met een siliconen, BPA vrije, deksel. Dus waar je ook naartoe gaat, je kunt, onderweg, altijd genieten van je eigen beker koffie of thee. En natuurlijk kun je de beker ook gebruiken zonder de siliconen deksel.