Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lunchboxen

Eet je je lunch buiten de deur?

Neem je lunch dan mee in een mooie lunch-box in plaats van boterhamzakjes of aluminiumfolie. Die pletten je lunch en het is niet goed voor het milieu. De keus in lunchboxen bij Coppens Warenhuis is groot. Wat wil je eten bij de lunch? Brood, soep of wraps? Bij ons vind je voor iedere lunch wel een geschikte trommel.

Een lunchbox voor brood

Wij hebben een groot aanbod lunchboxen in ons assortiment. Van kleine lunchtrommels voor de kleinere eters tot een XL lunchbox voor de grote eters. Deze trommels sluiten goed af, zodat je brood lekker vers blijft en niet oud wordt. Dus van het brood wat je in de ochtend smeert kun je in de middag nog genieten. Maar ook als je je brood in de avond al smeert, om in de ochtend net iets meer tijd over hebben, smaakt je boterham de volgende ook nog prima. Fijn ook voor de kinderen die overblijven op school. Veel broodtrommels bevatten een praktisch schotje, waarmee etenswaren eenvoudig van elkaar kunnen worden gescheiden. Zo komt er geen hagelslag op je boterham met kipfilet. Of er zit een bakje in waarmee je verschillende vakjes kunt creëren in je lunchtrommel. Daar kun je dan bijvoorbeeld fruit in bewaren. Broodtrommels zijn er in veel kleuren en verschillende hippe printjes die meegaan met de tijd. Ze passen ook bij de school en pop-up bekers die wij aanbieden. Zo wordt iedere lunch een feestje!

Waarvoor gebruik je een lunchpot of snackpot?

In een snackpot kun je diverse soorten eten bewaren. Als je soep over hebt, of pasta, kun je deze de volgende dag prima meenemen in de snackpot. Deze zijn lekvrij, en mogen in de magnetron. Hetzelfde geldt voor de lunchpot. Alleen bevat de lunchpot nog een apart compartiment waarin je losse ingrediënten kunt bewaren. Denk hierbij aan muesli, fruit of croutons. Deze blijven lekker vers en voeg je toe aan je maaltijd zodra je gaat eten. Zo geniet je op elk moment van de dag van een lekkere lunch of maaltijd.

Hoe bewaar je je fruit voor de lunch?

Fruit kan goed bewaard worden in alle lunchpotten en trommels. Of in een speciale fruitbox. Deze zijn lekvrij en ideaal voor het meenemen van stukjes fruit. De deksel sluit goed af en is eenvoudig te openen door kinderhandjes. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Wil je toch liever in de winkel komen kijken en kopen? Kom dan langs in ons warenhuis in Volkel.