Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Vleeswaren- & kaasdozen

Kun jij ook zo genieten van verse vleeswaren of kaas op je brood of cracker?

Bewaar dit broodbeleg netjes en overzichtelijk in een praktische vleeswarendoos of kaasdoos. Daarin blijven jouw gekochte vleeswaren en kaas lekker lang vers.

Vleeswarendozen

Liggen er in jouw koelkast allemaal losse en open vleeswarenverpakkingen? Berg deze overzichtelijk en netjes op in de daarvoor geschikte vleeswarendozen. Dankzij de stevige deksels bewaar je je vleeswaren luchtdicht waardoor je vleeswaren langer vers zullen blijven. Doordat de dozen transparant zijn zie je ook precies wat je nog aan vleeswaren hebt liggen. In ons assortiment verkopen wij ontbijtdozen bestaande uit een of meerdere lagen die goed stapelbaar zijn. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel lagen je op elkaar stapelt, naar jouw wens. Ook in combinatie met een kaasdoos.

Kaasdozen

Voor kaas zijn er ook speciale bewaardozen. Het formaat van deze dozen zijn zo ontworpen dat ze aansluiten op de meest gangbare kaasverpakkingen. Ook bevatten ze een anti-condens tray die helpt om de kaas langer vers te houden. Schimmelkaas, komijnekaas of jonge kaas, alle kazen blijven lekker vers in een kaasdoos. De meeste kaasdozen zijn gemaakt transparant materiaal waardoor je goed kunt zien wat en hoeveel kaas je nog hebt liggen, en of het weer tijd is om een nieuwe blok kaas te gaan kopen.