Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Strijkplanken

Strijkplank aanbieding

Ieder huishouden heeft een strijkplank nodig. Strijkplanken zijn er in diverse maten en in verschillende prijsklassen. Gaat u voor een Brabantia (met 10 jaar garantie) of een ander merk?

Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe strijkplank? Bekijk de hoogte van het werkblad (werkhoogte). Met de strijkplank moet goed op hoogte te werken zijn. Wanneer u niet op de juiste hoogte werkt kunt u na een tijdje last krijgen van uw rug en / of nek. Vaak is een strijkplank in hoogte verstelbaar.

Daarnaast kunt u kijken naar de grootte van het werkblad. Hierbij kiest u altijd een werkoppervlakte dat voor u prettig werkt . Een groot oppervlakte zorgt ervoor dat u de kleding minder vaak hoeft te schuiven. Hierdoor kunt u lange halen maken en bent u sneller klaar met het strijkwerk.

Een andere factor dat uw keuze voor een strijkplank kan beïnvloeden is het soort strijkijzer. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke strijkbout of een groter stoomsysteem? Dit kan invloed hebben op de keuze van de "parkeerplaats" van uw strijkijzer.

De prijs van de strijkplank kan een doorslaggevende factor zijn. Hoeft u niet zo vaak te strijken dan kunt u wellicht een goedkopere nemen dan dat u elke dag strijkt.

Bij Coppens Warenhuis vindt u altijd een goedkope strijkplank. En de beste aanbiedingen voor strijkplanken van bijvoorbeeld Brabantia. Bestel eenvoudig online of kom naar onze MEGASTORE in Volkel.