Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Playmobil Country

Avontuurlijke kinderen spelen met Playmobil Country. Beleef elke keer weer een eigen avontuur op de boerderij of in de bergen. Met de Playmobil categorie Country heeft uw kind gegarandeerd uren speelplezier. We bieden een compleet assortiment aan Playmobil, waaronder deze categorie. Bestel eenvoudig goedkoop uw Playmobil online. Of kom eens rondneuzen in onze MEGASTORE in Volkel (nabij Uden).

Code rood! Er zit een groep paardrijders vast in een berg sneeuw, en een lawine staat op het punt naar beneden te schuiven! Al snel komt de reddingsquad in de bergen in actie, maar de paarden zitten al deels onder het sneeuw. Een paar zijn er zelfs al niet meer te zien. Tijd om de hulpverlener met reddingshond in actie te laten komen! De paarden worden gevonden, maar zakken steeds verder weg. De reddingshelikopter in de bergen komt er net op tijd aanvliegen! Iedereen wordt naar een veilige plek gebracht en er is niemand gewond geraakt.

Playmobil Country ideaal als cadeau!

Playmobil Country kan prima fungeren als verjaardagscadeau. Elk kind wordt vrolijk van Playmobil. Ook wordt het vaak als Sinterklaas cadeau of communie cadeau gegeven.

Playmobil Country is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar.

Naast deze categorie hebben we ook Playmobil Ridder, Playmobil Piraten, Playmobil Summer Fun, Playmobil City life en nog vele soorten Playmobil meer in ons assortiment.