Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Playmobil Dollhouse

Het Playmobil Dollhouse speelgoed is geschikt voor meisjes die graag met poppen spelen. Bouw je eigen poppenhuis en maar je eigen verhaal met deze categorie playmobil.

De ouders zijn net het huis uit, en nu moet jij het huishouden gaan bijhouden. Althans, dat denken je ouders. Je geeft de zelfde avond nog een feestje, maar er komen iets meer mensen naar het feestje dan jij in gedachte had. De eens zo is een grote puinhoop geworden. En je ouders komen morgen al thuis. Er is nog een hoop werk aan de winkel! Zelfs op de slaapkamer van je ouders is het een grote rommel. Na een paar uur poetsen heb je alles eindelijk schoon. Gelukkig, want boze ouders kun je er niet ook nog bij hebben. Al met al een leuk feest, maar was de rommel het waard?

Direct het Playmobil Dollhouse meenemen?

Wil je graag liever het aanbod live zien? Kom dan gerust eens langs bij Coppens Warenhuis in Volkel. Meer dan 200 Playmobil artikelen, en nog veel meer soorten speelgoed.

Playmobil Dollhouse is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar.

Naast deze categorieën hebben we ook nog andere categorieën zoals: hebben ook Playmobil Top Agents, Playmobil Specials Plus en nog vele andere soorten Playmobil meer in ons assortiment.