Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Playmobil Dragons

Het Playmobil Dragons / Draken speelgoed is geschikt voor avontuurlijke krijgers. Beleef je eigen spannende avontuur met de Playmobil Dragons. Dit speelgoed kunt u eenvoudig en goedkoop online bestellen. Maar u kunt ook langskomen in onze MEGASTORE in Volkel. Onze medewerkers helpen je graag. De koffie staat klaar. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij onze winkel.

Sluit de poorten! De zwarte draak komt wraak nemen. De draak komt totaal onverwachts, en neemt een krijger mee naar zijn hol. Hier waren ze niet op voorbereid! Al snel wordt de gouden draak met soldaat gewaarschuwd. Nog dezelfde middag vliegt de soldaat met zijn draak naar het hol toe, en de zwarte draak staat ze al op te wachten. Er worden flink wat pijlen afgeschoten, en uiteindelijk lukt het de soldaat om de zwarte draak neer te halen. Hij haalt de krijger uit het hol van de zwarte draak en de stad is weer veilig.

Elk kind vindt het leuk om Playmobil als cadeau te krijgen. Als verjaardagscadeau, kinderfeestje, voor de communie, sinterklaas of voor welke gelegenheid dan ook.

Playmobil Dragons is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar.

We hebben ook, Playmobil Fairies, Playmobil Western, Playmobil Princess, Playmobil Top agents en nog vele soorten Playmobil meer in ons assortiment.