Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Stabilo

Wat is STABILO?

STABILO is een familiebedrijf en een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van schrijfwaren en staat voor Duitse kwaliteit, een overweldigende variatie aan kleuren en baanbrekende innovatieve kracht. De producten van STABILO zijn wereldwijd geliefd en maken het leven van miljoenen gebruikers elke dag een beetje kleurrijker. STABILO is onderdeel van de Schwan-STABILO Group.

Wat heeft STABILO?

STABILO heeft een ruim assortiment met schrijfspullen. Dat hebben ze verdeeld in verschillende assortimenten, zo kun je kiezen uit: schrijven met STABILO, leren schrijven met STABILO, kleuren, tekenen en tekst markeren.
Onder schrijven met STABILO vallen: Fineliners, Gelpennen, Vulpennen, Rollerbal pennen, Balpennen, Grafietpotloden en Permanent markers
Leren schrijven met STABILO: Vulpennen, Rollerbal pennen, Grafiet potloden, Kleurpotloden, Puntenslijpers.
Kleuren en tekenen: Viltstiften, Kleurpotloden, Waskrijt, Aquarelpotloden, Pastel potloden en Acrylmarker.
Wat zijn Aquarelpotloden?
Met de aquarelpotloden kun je droog en nat kleuren om hele mooie kunstwerken en tekeningen te maken. Je kuntde kleurpotloden gebruiken op droog papier en op vochtig papier. Als je ze op droog papier gebruikt kan je de kleuren mengen met water en een kwast, gebruik je ze op vochtig papier dan mengen de kleuren zich vanzelf meteen. Een andere techniek is door met een vochtige kwast langs de punt te gaan en zo op het papier aanbrengen.

Wat zijn Acrylmarkers?

Met de Acrylmarkers kun je op heel veel verschillende ondergronden tekenen. Denk hierbij aan glas, metaal, leer, karton, kunststof, steen, hout, keramiek, canvas, papier en verschillende stoffen. Hierdoor kan je een mooi eigen ontwerp maken op bijvoorbeeld je schoenen of broek. Je kan ze nat mixen en droog gebruiken voor lagen, het zijn stiften die goed dekken en permanent zijn. Acrylmarkers zijn handig in gebruik, je hoeft ze maar 30 seconden te schudden en daarna 2 tot 3 keer de punt in te drukken (op een vel papier). Ze zijn gemaakt gemaakt van 50% gerecycled plastic, en de verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd karton.

Waarom is Stabilo goed voor kinderen?

Leren schrijven is een van de moeilijkste dingen die jonge kinderen op school leren. Om te zorgen dat kinderen gaan schrijven is het van belang dat ze er plezier in hebben en houden. Daar helpt STABILO mee, ze proberen het leuk en makkelijk te maken. Ze hebben daarvoor zelfs een speciale lijn met pennen voor kinderen, de pennen heten STABILO EASY en dit zijn ergonomische producten. Alle producten van STABILO EASYstart zijn gemaakt en ontworpen met de hulp van ouders, leerkrachten, kinderen en deskundigen op het gebied van ergonomie.
De producten hebben een ergonomische vorm en sluiten met gewicht, formaat en vorm precies aan op de anatomie van de kinderhand. Waardoor ze goed in de handen liggen en kinderen ze meteen goed vastpakken. Zo leren ze op hun gemak schrijven waardoor eventuele krampen verleden tijd zijn en ze zich helemaal op het leren schrijven kunnen storten. Zo wordt leren schrijven leuker en makkelijker.
Dus ben je opzoek naar een goede pen of potlood voor je kind of voor jezelf, neem dan een kijkje in ons assortiment op onze site of kom langs bij ons in het Warenhuis in Volkel.