Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Puzzels

Puzzelen voor jong en oud

Wie houdt er nou niet van puzzels? Ze zijn een leuke manier om je geest actief te houden en om tijd door te brengen met vrienden en familie. Of je nu een beginnende puzzelaar bent of een ervaren pro, er is altijd wel een puzzel die bij je past. Bij Coppens vind je een groot aanbod aan puzzels, van simpele kinderpuzzels tot aan moeilijkere puzzels voor volwassenen. Kies jouw favoriete puzzel en laat je uitdagen!

Puzzels voor kinderen

Puzzels zijn niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Hou ouder je wordt, hoe moeilijker de puzzel. Voor peuters zijn er puzzels met grote stukken, en oudere kinderen kunnen gaan voor puzzels met meerdere kleine stukjes. Je kunt het zo moeilijk maken als je wilt! Bij ons vind je een grote collectie puzzels voor kinderen van alle leeftijden, van eenvoudige legpuzzels voor de allerkleinsten tot uitdagende 1000-stukjes puzzel matten voor de oudere kinderen en 3D-puzzels.

Puzzels voor volwassenen

Puzzels zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er uren plezier aan hebben. Even geen zin in de tv of social media? Puzzelen is de ideale vrijetijdsbesteding. Even ontspannen na een drukke dag op werk of school, pak er een puzzel bij. Bij Coppens vind je puzzels voor volwassenen die speciaal zijn ontworpen om je uit te dagen en te vermaken. Met prachtige afbeeldingen en unieke ontwerpen zul je uren plezier hebben. Bij Coppens vind je puzzels in alle moeilijkheidsgraden, zo is er is altijd wel eentje die jij leuk zal vinden.

Puzzels koop je bij Coppens

Coppens is dé plek om je puzzel te kopen. Wij bieden een breed assortiment aan puzzels, van makkelijk tot moeilijk, voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar al onze puzzels? Of zoek jij nog andere leuke spellen en speelgoed? Kom dan langs in onze winkel of bestel gemakkelijk jouw favoriete puzzels online.