Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Barbecues

Barbecue

Op zoek naar een nieuwe barbecue? Dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. Bij ons kun je een barbecue kopen die voldoet aan al jouw wensen. Je kunt bij ons terecht voor diverse merken barbecues zoals een Weber barbecue of een Campingaz barbecue. Bestel jouw nieuwe barbecue gemakkelijk online of kom langs in onze winkel voor meer inspiratie en advies!

Barbecue kopen bij Coppens

Wat is er nu lekkerder dan op een zwoele zomeravond de barbecue aan te steken en je eigen eten te bereiden? Heerlijk op je terras of in je loungeset genieten van een lekker stukje vlees dat van je barbecue af komt. Heb je nog geen barbecue of is je barbecue aan vervanging toe? Kom dan naar Coppens Warenhuis of bestel hier een barbecue online.

Welke barbecue kiezen?

Er worden steeds meer namen voor een bbq gebruikt als je het over barbecueën hebt. Voor welke soort barbecue kies je dan? Een houtskool barbecue, een gasbarbecue, een elektrische barbecue, een pallet barbecue of een kamado? Kies je voor een grote buitenkeuken of juist een barbecue die je makkelijk mee kunt nemen? Een keuze maken tussen deze barbecues hoeft niet moeilijk te zijn. Bedenk hoe je de barbecue het meest gaat gebruiken, dan wordt de keuze eenvoudiger.

Vragen om jezelf te stellen voor de aankoop van een barbecue zijn:

 • Waar ga je de bbq het vaakst gebruiken?
 • Met hoeveel personen ga je de bbq het vaakst gebruiken?
 • Waar ga je de bbq opbergen?
 • Wat ga je het vaakst bereiden?
 • Wil je snel aan de gang kunnen of mag het even duren en kies je (ook) voor de sfeer?
 • Waar vind je de beste bbq aanbieding?

Het antwoord op de laatste vraag is niet moeilijk. Bij Coppens Warenhuis natuurlijk. Hier vind je niet alleen de beste barbecue aanbieding maar krijg je ook het beste advies. Een houtskool barbecue geeft de meeste mensen het authentieke gevoel van barbecueën. Je bakt en braadt op echt vuur, boven gloeiende briketten of houtskool. Je hoeft geen rekening te houden met een stopcontact of gasfles. Daarom is een kleinere houtskool barbecue ook makkelijker om mee te nemen. Een gasbarbecue is ook makkelijk mee te nemen als je gebruik maakt van een klein gasbusje. Een goed voorbeeld is de Traveller van Weber. Deze is ook nog inklapbaar. Als je een elektrische barbecue mee wilt nemen heb je wel altijd stroom nodig. Als je de barbecue niet mee hoeft te nemen en deze alleen thuis gebruikt kun je kiezen voor een grotere barbecue. Kies dan voor een grotere gasbarbecue of een houtskool barbecue. Culinaire barbecue gebruikers kunnen kiezen voor een kamado of een grote buitenkeuken. Een kamado is steeds populairder. Het is een dikke keramische kuip met een zwaar deksel. Deze uitvoering houdt de temperatuur goed onder controle. Je kunt een kamado op hoge en lage temperaturen gebruiken. Een buitenkeuken of gasbarbecue is een goede aanwinst voor de fanatieke barbecue gebruikers. Mooi om te zien, een sieraad op je terras. Makkelijk opstarten, snel op temperatuur voor gebruik en snel schoongemaakt na afloop. Een elektrische barbecue is net zo makkelijk opgestart als een gasbarbecue. Stekker in het stopcontact en je kunt beginnen. Ook schoonmaken gaat al even makkelijk. Hoe dan?

Een barbecue schoonmaken

Advies over barbecues geven we graag. Aarzel niet om vragen te stellen. Een tip voor alle barbecues geven we alvast: Hoe maak je het makkelijkst een barbecue schoon? Dat is niet zo lastig als vaak wordt gedacht. Belangrijk is om een goede speciale barbecueborstel aan te schaffen. Doe dit meteen bij aankoop van je barbecue, dan kun je je rooster meteen goed onderhouden. Hoe ga je te werk?Wil je na het barbecueën lekker zitten uitbuiken? Ja hoor, dat mag, maar eerst even borstelen.

Zo maak je een barbecue schoon met een borstel:

 1. Maak het deksel van je barbecue dicht.
  • Bij een houtskool barbecue alle luchtgaten open zodat er zuurstof bij kan.
 2. Laat de temperatuur van je BBQ flink oplopen, tot boven de 250 graden.
 3. Na ongeveer 10 minuten maak je de deksel open en kun je het rooster makkelijk schoon borstelen.
Er zijn al veel creatieve manieren bedacht maar dit is echt de beste manier. Gebruik je borstel ook een keer tijdens het barbecueën, dan eet je altijd lekker en gezond van een schoon rooster.