Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Barbecue benodigdheden

Wat heb je nodig om te kunnen barbecueën?

Leuk, je hebt een barbecue. Lekker buiten eten bereiden gezellig met vrienden en familie. Maar aan alleen een barbecue heb je niet genoeg. Je hebt allerlei barbecue accessoires om er een echt feestje van te maken.

Basisbenodigdheden voor een barbecue

De basis om te kunnen barbecueën is natuurlijk brandstof. Afhankelijk van de barbecue die je hebt, heb je houtskool en briketten, of gas of stroom nodig. Als je een briketten barbecue hebt is een speciale brikettenstarter ideaal. Speciale barbecue handschoenen om je handen niet te verbranden. Ook fijn als je de briketten starter leeg maakt als de briketten gloeien. Bij jouw barbecue benodigdheden hoort ook een goede borstel. Met de speciale barbecue borstel houd je je rooster schoon. Speciale reinigers kunnen hier ook bij helpen. Barbecue gereedschap heb je nodig om je vlees te kunnen draaien. Hiervoor vind je verschillende losse tangen en ook mooie sets in ons assortiment. Als je barbecue het hele jaar door buiten staat is een goede hoes aan te bevelen. Voor elke type barbecue is een hoes beschikbaar. Zet je de bbq in de winter binnen dan helpt de hoes voorkomen dat er stof in komt of dat de bbq beschadigt.

Barbecue benodigdheden voor de culinaire barbecue kok

De echte bbq kok heeft natuurlijk ook goede barbecue accessoires nodig, zoals een kernthermometer, iGrill of hub om de temperatuur van het vlees goed in het oog te kunnen houden. Met speciaal rookhout kun je extra genieten van je barbecue. Er zijn speciale smokerboxen beschikbaar die je op vrijwel elke barbecue kunt gebruiken. Ook de rookplankjes zijn geschikt voor elke barbecue. Dat wordt culinair genieten! Leuke cadeautips voor de bbq zijn bijvoorbeeld een wok pan, pizzasteen, groente- of viskorf of gevogelte houder. Een schort of kookboek zijn ook leuke ideeën voor een vaderdag cadeau of een verjaardag. Bestel je barbecue benodigdheden hier online, dan ben je er verzekerd van dat je ze snel in huis hebt.