Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Voetenbanken

Voetenbank of hocker kopen?

Wat is een hocker en wat is een voetenbank?

Met beide woorden wordt hetzelfde artikel bedoeld. Hocker is eigenlijk een verzamelwoord voor voetenbank, poef en krukje. Een hocker of voetenbank is een aanvulling op je tuinset. Een hocker schuif je bij je tuinstoel of lounge tuinstoel om als voetenbank te gebruiken. Heerlijk relaxed buiten zitten. Met je voeten op een voetenbank kun je optimaal relaxen. Hockers zijn multifuncionele tuinmeubels. Je kunt ze als voetenbank gebruiken en als tafeltje. Er zijn hockers of voetenbanken die niet stabiel zijn om glazen op te zetten. Bijvoorbeeld als er een kussen op ligt. Je kunt dan een dienblad gebruiken. Dienbladen zijn te koop in verschillende maten. Als je een groot dienblad op je hocker legt kun je deze goed als tafel gebruiken. Zo heb je dat lekker verfrissende drankje onder handbereik als je heerlijk buiten zit te genieten van het mooie weer. Eerder zeiden we al dat een hocker multifunctioneel is. Een hocker kun je gebruiken om je voeten op te leggen of als tafeltje, dat hebben we al benoemd. De meeste hockers zijn sterk genoeg om als poefje of bijzetkrukje te gebruiken. Zo heb je altijd een extra zitplaats, dat kan erg handig zijn als je met meerdere personen bent. Hockers zijn niet te groot en daardoor makkelijk te verplaatsen. Een hocker is echt een toevoeging aan je mooie tuinset.

Hocker bij je tuinset

Als je een voetenbank bij je tuinset wil kopen ben je niet gebonden aan het materiaal van je tuinset. Er zijn diverse losse hockers te koop. Je mag gerust verschillende materialen met elkaar combineren. Vlechtwerk, teak, staal of aluminium. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kijk wat jij het mooist vindt om te combineren en hoe jij de hocker het meest gaat gebruiken. Meestal is het ook mogelijk om een bijpassende voetenbank bij je tuin- of loungeset te kopen. Een hocker uit dezelfde serie, van hetzelfde materiaal. Besluit je om een voetenbank aan te schaffen uit dezelfde serie als je tuinmeubel, dan is deze altijd op de juiste hoogte om zo relaxed mogelijk te kunnen zitten met je voeten omhoog. Dat is een voordeel.

Voetenbank kopen bij Coppens Warenhuis

Coppens Warenhuis heeft een ruim assortiment aan voetenbanken. Bekijk de categorie voetenbanken online of kom kijken in de showroom. Bij Coppens Warenhuis vind je de perfecte voetenbank bij jouw loungeset of tuinset. Veel plezier met shoppen voor nu en genieten met je voetenbank voor later.