Fitness

Fitness

Het Kettler succesverhaal heeft vele hoofdstukken. Plezier, verfijnd design en gecontroleerde kwaliteit; Made in Germany steken er zeker bovenuit. In de laatste jaren werd Kettler meermaals onderscheiden als het meest innovatieve merk in de fitnesscategorie met een Plus X Award. Bij Coppens Warenhuis kunt u voor het gehele Kettler assortiment terecht, inclusief tafeltennistafels en klein fitnessartikelen; kleine/grote gewichten, handknijpers, stepapparaten, bewegingstrainers, balance artikelen, en trampolines. Dit alles en meer staat op onze vernieuwde fitnessafdeling op de bovenverdieping van het warenhuis.


producten zichtbaar

Productie kettler fitnessapparatuur

Een fitnessapparaat van Kettler wordt met zorg en aandacht gefabriceerd, ondanks de grote hoeveelheid producten die Kettler vervaardigt. In 1945 begon Heinz Kettler in Zuid Duitsland met een klein bedrijfje. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een wereldspeler op het hoogste niveau in meer dan 60 landen. De kracht van Kettler en van haar apparatuur is het behoud van de oorsprong van het bedrijf; kwaliteit door productie in Duitsland. De marktleider op het gebied van fitnessapparatuur is nog steeds eigendom van de familie Kettler. Zij zorgen voor kwaliteit, innovatie, goede garanties, service en klantvriendelijkheid.
De samenwerking met Coppens Warenhuis en onze adviseurs, zorgen al meer dan 25 jaar dat deze kwaliteit doorgegeven word aan u.

Waarom een fitnessapparaat van Kettler

De hometrainer is één van de eerste uit de reeks van fitnessapparaten, waarmee Kettler op de markt kwam. De huidige apparaten van Kettler zijn ontstaan door een schat aan ervaring en evolutie. Het voordeel van Kettler fitnessapparatuur is, naast de degelijke kwaliteit, dat ze voor iedereen gemakkelijk zijn in gebruik zowel manueel als computergestuurd. Indien het apparaat voorzien is van een computer is deze eenvoudig te bedienen en eventueel te gebruiken met de vooringestelde programma’s.
Een Kettler home-, roei-, of crosstrainer loopt zeer soepel dankzij een zwaar vliegwiel. Hoe zwaarder het vliegwiel des te gelijkmatiger de weerstand is en des te soepeler de training verloopt. Door het (computergestuurde) magnetische remsysteem zijn de apparaten nagenoeg onderhoudsvrij. Dit in combinatie met de goede prijs - kwaliteit verhouding, maakt Kettler zeer aantrekkelijk voor cardio fitness, conditietraining, afvallen en meer bewegen in uw eigen omgeving.

Kettler fitnessapparatuur voor home fitness

Kettler is populair bij o.a. sportscholen, fysiotherapeuten, in ziekenhuizen en thuis. Bij Coppens Warenhuis bieden we naast een uitstekende vakkennis en service, een ruime keuze in hometrainers, loopbanden, crosstrainers, speedbikes, en krachtstations met accessoires. Hier vindt u precies het model dat bij u past. Of u nu jong bent, jong gebleven of zich jonger voelt dan dat uw geboortedatum aangeeft, is om het even. Eeuwige jeugd wordt niemand cadeau gedaan, men moet er wel wat voor doen. Of gezondheidsredenen of persoonlijke fitness bij uw zoektocht naar het passende product in het middelpunt staan, speelt geen rol. Sportapparaten van Kettler zijn voor iedereen de juiste keuze. Tegen betaalbare Coppensprijzen kunt u de nieuwste highlights van het seizoen beleven en zich verheugen op een succesvolle training met een heleboel plezier.
Kom naar Coppens Warenhuis, en laat u vakkundig informeren door onze specialisten naar wat voor u de mogelijkheden zijn.
U bent van harte welkom!