Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Kerstkleding dames

De feestdagen komen er weer aan!

Dat betekent weer veel gezellige uitjes, etentjes en borrels. Daar hoort natuurlijk ook een passende kerst outfit bij. Ben je uitgenodigd op een kerstborrel of voor een diner bij iemand thuis? Dan wil je er natuurlijk stralend uitzien in de mooiste kerstkleding. Wat je ook wilt dragen, Bij Coppens Warenhuis vind je de leukste kerstkleding voor dames. Van foute kersttruien tot chique blouses.

Kerstoutfit voor vrouwen

Draag je graag een foutekersttrui of een kerstjurkje? We hebben diverse kersttruien met een ouderwets winters motiefje of juist met grappige afbeeldingen van Rudolph het rendier. Ga je liever gekleed in een colbertje met kokerrok? Ook dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. We hebben jasjes met een bijpassende rok van het merk Opposuits. Dit is kleding gemaakt van hoge kwaliteit stof wat ervoor zorgt dat het altijd goed zit en comfortabel is. De producten hebben een stijlvol slim-fit design met leuke kerst prints en motiefjes.
Kijk op onze webshop voor een trendy kerstoutfit of bezoek ons warenhuis in Volkel en de mooiste tijd van het jaar kan beginnen!