Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Sprookjes

Sprookjes kostuums of fantasie kleding kopen?

Wie is er nu niet grootgebracht met de sprookjes verhalen van Assepoester, Sneeuwwitje, Roodkapje en de kleine zeemeermin? De legendarische fantasie verhalen die begonnen met…Er was eens? Sprookjes zijn fantasieverhalen en hebben vaak een boodschap, het gaat om het verschil tussen goed en kwaad, arm en rijk of om je te behoeden voor het kwaad. Ga terug naar je kindertijd en verkleed je met een sprookjes outfit tijdens Carnaval of een themafeest. Sprookjes verhalen eindigen altijd met ..En ze leefden nog lang en gelukkig. Ook jij kunt nu zelf het sprookje zijn en je wanen in een van deze fantastische Disney tekenfilms.

Kostuums van al jouw favoriete sprookjesfiguren

Ben je op zoek naar sprookjes of fantasiekleding? Dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het goede adres. We hebben een groot assortiment sprookjeskostuums van diverse favoriete sprookjes karakters. Sprookjes kostuums voor dames, heren en kinderen die verkleed willen gaan als kabouter, prinses, zeemeermin, heks of tovenaar. Verkleed je als Disney figuur Mickey Mouse, Sneeuwwitje, Roodkapje of steel de show als Assepoester in een mooie baljurk. Voor Fantasie kleding zou je kunnen denken aan een gekke hoedenmaker, herfst fee of een elfen kostuum. Ken je de Disney animatiefilm Frozen met daarin de karakters Anna en Elsa in de hoofdrol? Deze fantasiefilm leeft bij vele meisjes die zich willen verkleden als Anna of Elsa, de ijsprinses met al haar magische krachten.

Mix en match jouw favoriete fantasiekostuum

Wij hebben in ons assortiment ook de mogelijkheid om zelf je favoriete themakleding samen te stellen. Combineer een satijnen rok met een mooie piraten blouse en maak zo je eigen twist aan bijvoorbeeld een piratenthema. Een tule rok of petticoat gecombineerd met een leuk carnavalsjasje, hoed en mooie pruik . Dit maakt dat je outfit helemaal klaar is om te gaan feesten. Gebruik je fantasie en zet eens een leuke hoed of bril op en kijk ook eens bij onze accessoires naar de diverse leuke tasjes voor verschillende thema’s en prints.

Sprookjes van Duizend-en-een-nacht

Verhalen van
1001 nacht
zijn sprookjes uit het Midden-Oosten die wijzen naar de Arabische verhalen over onder andere Sultans, Aladdin en de wonderlamp en Ali baba en zijn 40 rovers. Oosterse kleding uit dit genre kun je bij ons vinden bij landen en culturen. Waan je als buikdanseres of als Sheik, Sultan in de Oosterse sferen van duizend-en-een-nacht.
Sprookjes kleding kopen voor grote groepen bij Coppens Warenhuis?
De sprookjes of fantasiewereld spreekt al jaren aan tijdens carnavalstochten of themafeesten en bij Coppens Warenhuis kun je ook voor grote groepen themakleding kopen. Wij geven korting voor grotere afname, dus neem contact op met ons en wij zullen kijken wat er mogelijk is voor jou.