Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!
Hartman tuinstoelen

Hartman tuinstoelen

Hartman tuinstoelen, wie kent ze niet?

Al jaren is Hartman de bekendste tuinmeubel specialist. Uit ervaring in onze showroom kunnen we wel stellen dat Hartman het meest gevraagde tuinmeubelmerk is. Iedereen kent het. Als een tuinset na heel lange tijd aan vervanging toe is horen we vaak dat de mensen weer op zoek zijn naar een Hartman tuinset. De klanttevredenheid is erg hoog door de ervaring die ze hebben met de Hartman tuinstoelen. Een Hartman tuinstoel voldoet ook aan jouw wensen. Jij gaat voor zitcomfort, kwaliteit, een mooi ontwerp en gemak. Op een Hartman tuinstoel zit je altijd goed. Voor welke Hartman stoel je ook kiest.

Waarom Hartman?

Hartman heeft tuinstoelen in alle soorten en staat voor kwaliteit. Of je nu gaat dineren of relaxen in je tuin, Hartman heeft de perfecte tuinstoel. Liggend in de zon een boekje lezen of een drankje aan de bar? Het is met Hartman allemaal mogelijk. Voor het boekje kies je een relaxstoel en voor het drankje een barkruk. Beide uit de Hartman collectie natuurlijk. Hartman gebruikt verschillende materialen voor tuinstoelen. We zullen de bekendste even doornemen.

Aluminium Hartman tuinstoelen

Hartman heeft aluminium verstelbare tuinstoelen en ook aluminium stapelbare tuinstoelen in de collectie. Aluminium is mooi en makkelijk te onderhouden. De frames van Hartman aluminium stoelen hebben een poedercoating, meestal in de kleur Xerix, een mooie antraciet grijze kleur. Aluminium tuinstoelen van Hartman kun je reinigen met veel water en zachte spons of doek. Op deze manier komen er geen krasjes in de poedercoating. Aluminium is goed weersbestendig en hoeft niet afgedekt te worden. De aluminium tuinstoelen hebben meestal een textileen zitting en rug. Dit is oersterk en zit heel comfortabel. Ook textileen heeft geen extra onderhoud nodig. Bekende aluminium tuinstoelen met textileen van Hartman zijn bijvoorbeeld de Da Vinci, Passion en Napoli.

Wicker Hartman tuinstoelen

Wicker tuinstoelen van Hartman hebben weinig onderhoud nodig en zorgen voor een mooi plaatje in je tuin. De wicker tuinstoelen van Hartman hebben meestal een aluminium frame met beschermlaag. Er zijn ook wicker tuinstoelen met een teakhouten onderstel. Alle wicker stoelen van Hartman hebben een heel goed zitcomfort. Er zijn verschillende kleuren wicker gebruikt bij de stoelen van Hartman. De kleuren worden ook door elkaar gebruikt, dit geeft een heel apart uiterlijk aan de stoel. Deze Hartman stoelen zijn een waar kunstwerk. Delphine en Esmee zijn hier goede voorbeelden van. Prachtige tuinstoelen, mooi vlechtwerk en een super goed zitcomfort.

Kunststof Hartman tuinstoelen, een verhaal op zich.

Vroeger kende iedereen de Hartman kunststof tuinsets. Wit, groen, antraciet of blauwe tuinstellen die je in bijna elke tuin zag staan. Een tafel met verstelbare tuinstoelen, vaak nog aangevuld met enkele kunststof stapelstoelen. Kunststof is samengesteld uit verschillende materialen, dit bepaalt de levensduur van het kunststof. Hartman gebruikt de juiste samenstelling zodat het kunststof bestand is tegen weersinvloeden. Hartman levert ware topkwaliteit in kunststof.