Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Thermoskannen

Waarom kiezen voor een thermoskan?

Na water zijn koffie en thee wereldwijd de meest gedronken dranken. Nederland staat zelfs in de top 3 op de lijst met landen waar de meeste koffie wordt gedronken. Hoe fijn is het om op elk gewenst moment bijvoorbeeld een kopje koffie in te kunnen schenken uit een thermoskan of isoleerfles?

Thermoskan voor thuis

Vind jij het ook een nadeel dat je op je eigen feestjes altijd in de weer bent met thee en koffie zetten voor het bezoek? Met behulp van een isoleerkan kun je in één keer een grote hoeveelheid thee of koffie warm houden. Handig, als er veel visite op verschillende tijdstippen binnenkomt. Thermoskannen zijn er in verschillende kleuren en modellen. Een fles om dranken warm te houden met een mooi design kun je gerust in het zicht op de tafel laten staan.

Thermosfles voor onderweg

Ook voor onderweg, tijdens een lange autorit bijvoorbeeld, is een isoleerfles ideaal. Niet meer stoppen bij een pompstation om een bekertje slappe, of te sterke, koffie te kopen. Je neemt van thuis een volle isoleerkan mee die goed is voor ongeveer 8 kopjes koffie, of thee. Kies voor onderweg een thermofles met een originele aromaknop: openen, uitschenken en sluiten met één hand. Je hebt dus altijd een hand vrij om je beker vast te houden.

Isoleerbekers en isoleerlunchpotten

Je kunt onderweg ook gebruik maken van isoleerbekers en isoleerlunchpotten. Vul deze met yoghurt en je hebt later op de dag nog een lekkere frisse yoghurt. Natuurlijk kun je ze ook vullen met warme ingrediënten, zoals bijvoorbeeld soep. Dat is lekker hartig na het sporten. Soep blijft ook warm in deze potten. Ook ideaal als je geen magnetron tot je beschikking hebt op je locatie.