Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Strijkplankhoezen

Strijkplankhoezen die bij jou passen

Een goede strijkplankhoes beschermt niet alleen je strijkplank tegen slijtage, maar zorgt ook voor extra comfort tijdens het strijken. Bij Coppens Warenhuis hebben we een ruime keuze aan strijkplankhoezen van verschillende merken en materialen. Of je nu op zoek bent naar een Brabantia strijkplankhoes of een in een mooi kleurtje, bij ons vind je het allemaal. Zoek jij nog andere strijkaccessoires, bekijk dan ook ons hele assortiment aan strijkplanken, strijkijzers en andere accessoires en bestel vandaag nog!


Verschillende soorten strijkplankhoezen

Er zijn verschillende soorten strijkplankovertrekken beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Bij Coppens Warenhuis hebben we een assortiment van de beste merken en materialen.

Brabantia strijkplankhoes

Brabantia is een bekend merk op het gebied van strijkplankhoezen. De Brabantia strijkplank hoezen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden uitstekende bescherming voor je strijkplank. Daarnaast zijn de hoezen eenvoudig te bevestigen en te vervangen. Bij Coppens hebben we een ruim assortiment aan Brabantia strijkplankhoezen in verschillende maten en kleuren.

Strijkplankhoes met elastiek

Een strijkplankhoes met elastiek biedt extra gemak tijdens het strijken. Deze strijkplankovertrekken blijfven namelijk goed op zijn plek zitten en schuiven niet heen en weer tijdens het strijken. Wij hebben een ruim assortiment aan strijkplankhoezen met elastiek in verschillende maten en kleuren.

Kwaliteit, duurzaamheid en gemak

Bij Coppens vinden we kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Daarom bieden we strijkplankhoezen van de beste merken en materialen aan. Onze strijkplankhoezen gaan lang mee en bieden uitstekende bescherming voor je strijkplank.

Een strijkplankhoes is ook eenvoudig te vervangen en zorgt voor een frisse start bij het strijken van je kleding. Is jouw strijkplankhoes aan vervanging toe? Wij hebben er zeker een die bij jou past.

Bestel vandaag nog je strijkplankhoes

Bij Coppens Warenhuis hebben we een ruim assortiment aan strijkplankhoezen van de beste merken en materialen. Of je nu op zoek bent naar een Brabantia strijkplankhoes of een hoes met elastiek, bij ons vind je het allemaal. Bestel nu je strijkplankhoes bij Coppens Warenhuis en profiteer van onze snelle levering. Of kom langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken!