Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lage rug tuinkussens

Voor een extra comfortabele zit in je tuinstoel hebben we in ons assortiment ook de lage rug tuinstoelkussen. Zo maak je je tuin ook gelijk tot een fleurig geheel en geniet je extra van het buitenleven. We hebben in ons assortiment lage rug tuinstoelkussens van de merken Hartman, Madison en Kettler tuinstoelkussens. De lage rug tuinstoelkussens zijn geschikt voor tuinstoelen met een vaste, niet verstelbare rug. Dit kan een teak houten tuinstoel zijn, een aluminium met textileen stapel stoel, een kunststof stapel stoel of een metalen tuinstoel. Deze tuinkussens hebben de afmeting ±100x50cm en de dikte varieert van 3cm tot een dikte van 6cm.

Assortiment

In ons assortiment lage rug tuinstoelkussens hebben we de collectie volgens de laatste trends. Je kunt kiezen uit een dessin met mooie patronen, bloemen, strepen of een leuke print. Maar kies je liever voor een rustig geheel in je tuin hebben we ook vele effen tuinstoelkussens. Aan de achterkant van de tuinstoelkussens zit altijd een band en touwtjes waarmee je de kussen vastmaakt aan de rugleuning van de stoel zodat deze niet verschuift.

Waar moet ik op letten bij aankoop tuinstoelkussens lage rug?

Er zijn verschillende stofsoorten die de levensduur en de prijs van de tuinstoelkussens bepaalt. De drie veelgebruikte stofsoorten zijn; katoen, polyester en dralon. Bij de uni kleuren gebruikt men vaak katoen met polyester. Katoen zorgt voor de zachtere stof wat prettig aanvoelt en polyester zorgt voor de duurzaamheid van de stof. We hebben deze tuinstoelkussens in diverse prijsklassen. Ook in ons assortiment luxe tuinkussens lage rug van 100% dralon. Dralon is een materiaal dat erg goed bestand is tegen slijtage. Tevens is deze stof water- en vuilafstotend door de coating die is aangebracht op de stof. Deze stof is sterk uv-bestendig en verkleurt daarom nauwelijks. Om je tuin tot een fleurig geheel te maken zou je ook kunnen kijken naar bijpassende sierkussentjes voor in je loungeset of zitkussentjes voor stapelstoelen om extra zitplaatsen bij je tuinset te creëren.

Opbergen tuinstoelkussens

Om nog langer te kunnen genieten van je lage rug tuinstoelkussens hebben we ook diverse maten en soorten kussenkisten in diverse prijs categorieën. We hebben kussenkisten van kunststof en wicker in diverse maten en van het merk Aerocover en Outdoor covers hebben we kussentassen om deze tuinkussens in te bewaren.

Online shoppen

De uitgebreide collectie van Hartman, Madison en Kettler tuinmeubelkussens is te vinden op onze site. Zo kun je hier online shoppen en heb je snel jouw bestelde tuinmeubelkussens in huis en kun je je tuinset compleet maken voor een extra comfortabele zit. Kijk ook nog eens bij de andere accessoires voor in de tuin om zo een totaalplaatje te maken. Mocht je nog extra vragen hebben zijn wij hier natuurlijk in bereid om deze te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 9.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur, of stuur een e-mail naar; [email protected]