Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Beschermhoezen

De meeste tuinsets van deze tijd zijn weersbestendig en kunnen dus wel wat regen, sneeuw of vorst hebben. Om toch zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw tuinset is het aan te raden om een beschermende hoes te gebruiken.

Bescherm je tuinset met een tuinmeubelhoes

Heb je geen plek om je tuinmeubelen binnen op te bergen? Een goede tuinmeubelhoes biedt uitstekende bescherming, waardoor je tuinmeubels langer mooi blijven en je jarenlang plezier van ze kunt hebben. Een ander voordeel is dat je minder werk zult hebben aan het schoonmaken van je tuinmeubelen in het voorjaar. Die tijd kun je dan besteden aan andere dingen.

Ruim assortiment aan beschermhoezen

Ben je op zoek naar een loungesethoes, parasolhoes of barbecuehoes? Bij Coppens Warenhuis is voor iedere tuinmeubel een hoes te vinden die perfect op maat is van merken als Aerocover en Outdoor Covers van Winza. De beschermhoezen zijn voorzien van dubbele naden voor een optimale waterdichtheid en zijn UV-bestendig. De ideale bescherming voor je tuinset.

Een goede tuinmeubelhoes kiezen

Het kiezen van een juiste hoes voor je parasol, barbecue of loungeset kan lastig zijn, aangezien ze zijn verschillende vormen en maten kunnen hebben.

Een goede hoes past mooi om je tuinmeubelen. Dat wil zeggen dat ze niet zo los zitten dat ze gaan klapperen wanneer er teveel wind staat, maar dat de hoes ook niet te strak om de tuinmeubelen zit.

In ons ruime assortiment aan hoezen zul je altijd de perfecte beschermhoes vinden voor jouw meubel. Heb je bijvoorbeeld een loungehoek zonder armleuningen, maar een tafeltje? Dan kun je gebruik maken van een platform loungesethoes, waarbij de uiteinden schuin naar beneden lopen.

Kun je niet de juiste maat beschermhoes vinden? Kies dan voor de dichtstbijzijnde grotere maat en zet deze vast, zodat je tuinmeubels goed beschermd blijven.

Gebruik van de tuinmeubelhoes

In de tuinmeubelhoes kan door temperatuurverschillen condensvorming optreden. Zorg er daarom voor dat er ruimte zit tussen de tuinmeubel en de hoes. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld een verstelbare steun op het tafelblad te zetten. Door dit te doen kan water gemakkelijker van de meubelen afstromen en zullen de tuinmeubelen niet verstikken in de hoes. Onderaan de hoes zit een koord met stopper. Je kunt het koord aantrekken zodat de hoes goed blijft zitten. Mocht de hoes door een windvlaag toch omhoog waaien, gebruik dan de Aerocover zandzakken set om de hoes te verzwaren.

Online je tuinmeubelhoes bestellen

Beschermhoezen zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Heb je vragen over tuinmeubelhoezen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je na je aankoop niet tevreden? Dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren.