Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Ridderkostuum

Ridderpakken en kostuums bij Coppens

Eindelijk is het zover. U kleedt zich in uw favoriete kostuum en gaat met de hele familie naar carnaval. Maar voordat het zover is, bekijk dan eerst deze ridderpak ideeën voor volwassenen om er zeker van te zijn dat er eentje bij zit die je leuk vindt!

De mooiste, stoere ridderpakken voor carnaval

Bij Coppens Warenhuis vindt u een breed scala aan kostuums voor alle leeftijden, maar ook helmen en wapens zoals zwaarden en bijlen. U kunt ook een aantal leuke accessoires kopen om de look compleet te maken; probeer eens een harnasarmband of een extra zwaard! De kostuums zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor dames, heren en kinderen.

Een ridder kan niet zonder prinses

En hoe zit het met die prins die altijd in de buurt van de prinses is om haar te beschermen? Een ridder of een prins, daar hoort natuurlijk een dame of prinses bij. Ga je als stel? Dan kun je als ridder en prinses gaan. De prinses moet in de sprookjes ook gered worden natuurlijk. Ridders zijn niet alleen voor mannen of jongens. Meisjes kunnen ook als ridder gaan.

Koop je ridderpak online of kom langs in de winkel

Een ridderkostuum is een mooie en stoere outfit, dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen met carnaval als ridder willen gaan. Als je de juiste outfit niet kunt vinden of niet weet wat je maat is, dan ben je altijd welkom bij Coppens Warenhuis. Kom dus langs om jouw ridderkostuum te passen of laat je inspireren door de andere carnavalskleding in ons assortiment.