Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Ses

SES Speelgoed kopen? Dat is een goed idee!

Met SES kan je lekker door blijven knutselen omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Knutselen is leuk om te doen en zeker met de verschillende mogelijkheden die SES aanbiedt. Hier zit zeker iets tussen dat je aanspreekt.

Wat is SES Creative?

SES Creative is een tweede generatie familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 producten waarvan Coppens Warenhuis er 120 in het assortiment heeft. Het assortiment van SES Creative wordt jaarlijks vernieuwd met ongeveer 100 nieuwe producten. Wat SES Creative uniek maakt, is dat alle producten zelf worden bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Dit vindt plaats in hun hoofdkantoor.
SES verkoopt verschillende producten met verschillende activiteiten. Ze verkopen allerlei producten voor creatieve activiteiten, bijvoorbeeld: gips gieten, kleuren en schilderen, knippen en plakken, knutselen, spelen in bad, spelen met klei en spelen met strijkkralen. Die activiteiten hebben ze verdeeld in thema’s: Dieren, dino’s, eco, glitter, paarden en unicorns en voertuigen. Dat hebben ze dan weer onderverdeeld in verschillende leeftijd categorieën: 0-1 jaar, 1-2 jaar, 3-4 jaar, 5-6 jaar en dan 7-12 jaar.

Waarom is SES Creative goed voor mijn kind?

SES Creative heeft verschillende kernwaardes waar ze aan voldoen, die kernwaardes zijn:

Ontwikkeling:

Omdat je door het spelen met SES Creative heel creatief gaat denken en spelen zorgt dat voor een vroegere ontwikkeling bij de kinderen. Ook helpt het met het ontwikkelen van de motoriek. Door dat je veel met handen moet doen is dat goed voor de fijne motoriek. De expressie van je kinderenwordt ook ondersteund omdat ze verschillende dingen kunnen doen.

Plezier:

Doordat je kinderen lekker hun ding kunnen doen met hulp van SES Creative hebben ze plezier in het maken van en spelen met de producten. Dat vindt SES Creative heel belangrijk zodat jouw kind(eren) het ook met plezier en trots aan jou zal laten zien wat ze gemaakt of gebouwd hebben.

Veiligheid:

Veiligheid en kwaliteit is voor SES Creative heel belangrijk, daarom worden alle producten in het laboratorium aan de strengste tests en kwaliteitscontrole onderworpen. Alle SES producten voldoen aan de internationale richtlijn (EN-71). Ze worden gemaakt in eigen fabriek, zodat SES Creative het productproces van begin tot eind volledig onder controle heeft.

Heeft SES Creative ook speciale leer sets?

Jazeker, SES Creative heeft ook speciale sets die ze verkopen onder de naam “ik leer”, waardoor ze spelend leren hoe de creatieve basisvaardigheden gaan. SES Creative heeft bijvoorbeeld sets hoe ze leren knippen, deze set heet SES Ik Leer Knippen. Ook verkopen ze een set die je kinderen de schrijf bewegingen leert, die set heet: SES ik leer schrijfbewegingen. Zo is het eenvoudig om de juiste set te kiezen.
Het is heel goed dat SES Creative deze sets verkoopt omdat het op een jonge leeftijd de kinderen al leert omgaan met de fijne motoriek. De sets beginnen makkelijker maar worden al snel wat lastiger. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd 3 tot 6 jaar.
SES Creative kan je heel makkelijk als cadeau geven. Het is een goed vertrouwd bedrijf die alles doet zodat de kinderen veilig met de sets kunnen spelen, ze komen ook elk jaar met nieuwe sets zodat de kinderen niet uit gespeeld raken en je elke keer weer iets nieuws kun geven. Ook zijn de sets niet duur en je hebt wel waarde voor je geld.
Coppens Warenhuis heeft een ruim assortiment van SES Creative, dus kom gerust een kijkje nemen bij ons in het Warenhuis of kijk bij ons online. Alles wat bij ons op de site staat hebben we ook op voorraad in de winkel. Komt u liever in het Warenhuis een kijken bent u natuurlijk van hartelijk welkom, zo kunnen wij je ook bij staan bij eventuele vragen.


SES speelgoed is voor creatieve kinderen die graag knutselen.

Met SES kun je blijven knutselen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de SES producten ontwikkel je creativiteit, vaardigheden en kennis. We hebben meer dan 120 SES artikelen in ons assortiment, onderverdeeld in 12 categorieën. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van schilderen tot strijkkralen en van schmink set tot stoepkrijt. Je kunt met de strijkkralen bijvoorbeeld een leuk 3D Fantasy Paard, een Dolfijn of een Giraffe maken.

Kom eens langs bij ons Warenhuis Coppens in Volkel.

Wilt u eerst zien wat u koopt? Wilt u uw kind laten kiezen? Weet u nog niet zeker wat u wilt? Kom dan gerust eens langs bij ons warenhuis. We hebben een grote collectie SES speelgoed, en hebben ook LEGO, LEGO DUPLO en Playmobil. Keuze genoeg!

SES Speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot en met 12 jaar. Per categorie kan dit verschillen. Bekijk goed voor welke leeftijd de SES speelgoed geschikt is.