Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Trampolines

Een Salta trampoline in je eigen tuin! Waar met je op letten?

Wie wil er nu geen trampoline in zijn eigen tuin? Welke trampoline je kiest ligt natuurlijk aan een aantal factoren. Daarom moet je bij het kopen van een trampoline op een aantal dingen letten.

Afmetingen

De afmetingen zijn belangrijk. Heb je een grote of kleine tuin? De trampoline moet natuurlijk niet te veel ruimte in beslag nemen. Voldoende springoppervlak is ook belangrijk, dus houd hier voldoende rekening voordat je een trampoline aanschaft!

Maximaal belastbaar gewicht

Kijk goed naar het maximaal belastbaar gewicht van de trampoline. Denk hierbij vooral aan wie de trampoline gaat gebruiken. Alleen de kinderen, of wil jij er stiekem ook wel eens op? Uiteraard wil niemand er doorheen zakken.

Veiligheidsnet

Wordt de trampoline vooral door kinderen gebruikt? Dan is extra veiligheid natuurlijk belangrijk. Om te voorkomen dat kinderen (of misschien jijzelf) van de trampoline afvallen, zijn trampolines op poten altijd voorzien van een veiligheidsnet.

Inbouwtrampolines worden niet standaard geleverd met een veiligheidsnet. De valhoogte van dit soort trampolines is dan ook erg laag, dus veiligheidsnetten zijn niet nodig.

Trampoline rand

Nog een extra veiligheids voorzorg is de rand. Al onze trampolines hebben een geïntegreerd net-systeem bevestigd aan de veiligheidsrand. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken dat iemand met zijn voet tussen de veren komt.

Trampoline veren

Wat is de springkwaliteit die je zoekt? De veren van de trampoline zijn hierbij van belang. Door kortere stijvere veren stuitert de trampoline minder, maar de levensduur van deze veer is veel langer. Hoe langer de trampoline veren hoe soepeler het springen. Kleinere trampolines hebben vaak relatief kortere trampoline veren, hierdoor is er iets minder veerkracht maar wordt het springoppervlak optimaal benut! Bij grotere trampolines zijn de trampolineveren vanzelfsprekend vaak iets langer.

Het aantal veren is ook goed naar te kijken. Met te weinig veren kan een sprong minder goed verdeeld worden over de veringen. Al onze trampolines zijn voorzien van een grote hoeveelheid veren, zo is iedere sprong uitstekend.

Wat is de beste trampoline voor jou?

Trampolines zijn er in diverse afmetingen, soorten, en kleuren. Wil je de trampoline ingraven? Dan kun je het beste een base ground of inground trampoline kopen. Liever gewoon een trampoline die je in de tuin kunt plaatsen zonder aan de grond te komen. Dan is een trampoline op pootjes iets voor jou.

Wil je een trampoline, maar weet je niet welke de juiste is? Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

Trampolinemaat - een grote of kleine trampoline?

Genoeg ruimte rond de trampoline is erg belangrijk, zodat je veilig kunt springen. Als je niet zeker weet welk formaat trampoline je moet kiezen, raden wij het grootst mogelijke model aan. The bigger the better, toch? Bij trampolines is dit wel het geval voor optimaal spring comfort en plezier! Het is verder belangrijk om te bedenken hoeveel tuinruimte je wilt opofferen bij het plaatsen van een trampoline. Ook budget speelt een rol, zo hebben wij voor ieder budget een passend model.

Een trampoline ingraven (in ground), of bovengronds plaatsen?

Er zijn twee soorten trampolines: een bovengrondse trampoline en een inground trampoline. Een inground trampoline is extra veilig dankzij de lage hoogte en heeft een makkelijke instap. Zo is er ook geen veiligheidsnet nodig.

Het opzetten van een bovengrondse trampoline is sneller en gemakkelijker dan een inground trampoline. Zo hoeft er geen gat in de tuin gegraven worden wat niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is. Ook is deze variant makkelijk te verplaatsen.

Trampoline kopen bij Coppens?

Ben jij op zoek naar de beste trampoline? In ons assortiment vind je trampolines van het bekende merk Salta Trampoline. Heb je vragen of ben je op zoek naar een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Trampolines in de aanbieding

Bij Coppens hebben wij ook vaak trampolines in de aanbieding. Zo wordt een trampoline kopen wel heel voordelig! Voor de beste deals kom je naar Coppens. Online of in onze Megastore helpen wij je graag verder.