Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Toppers Club Tropicana

Toppers 2024 Summer Beach party Club Tropicana edition

Wanneer Toppers 2024?
Op vrijdag 24 mei en zaterdag 24 mei 2024 kun je je in een tropisch paradijs wanen. Deze dagen is er geen tijd voor zorgen en problemen maar barst het Topperfestival in de Aren los. Dit Topperfestival moet als een vakantiebestemming worden. De swingende zomer van 2024 begint al in mei en er worden 65.000 feestvierders verwacht in zomerse kleding.

Wat is de dresscode voor Toppers 2024?

De dresscode is coconut white with a tropical twist. Dan denk je al meteen aan zomerse kleding. Coconut, kokosnoot, Hawaï zon zee strand en palmen. Heerlijk om in mei al in vakantiestemming te komen. Brandende zon, spierwitte stranden, heerlijk zwoele zomeravonden. De Toppers hebben voor 2024 weer een thema gevonden wat iedereen aan zal spreken. Wie houdt er niet van vakantie? Iedereen toch?

Wat betekent de dresscode coconut white with a tropical twist?

Dat betekent dat je verwacht wordt in zomerse kleding, over de top natuurlijk! Een witte broek of rieten rokje met een bloemenkrans. Een hawaii ketting of Hawaii blouse. Een rieten hoed of een tropen helm. Een bikini top met een leuke rok. Op coppenswarenhuis.nl zijn diverse leuke festival outfits te vinden in zomerse stijl. Krijg je al zomerkriebels?

Ga je naar Toppers in concert 2024?

Toppers in concert 2024 Tropicana wordt weer een ouderwets knalfeest. Ongeremd feesten, swingen in zomerse kleding, uit volle borst meezingen met verschillende zangers en zangeressen. En dat allemaal in tropische sferen.

Heb jij je leuke festival tropical outfit al gevonden? Kijk even op onze site. We hebben een speciale categorie met Top tropical festival kleding. Zo kan jij makkelijk de juiste festival kleding kiezen.

Natuurlijk ben je ook welkom om een mooi tropicana kostuum te komen passen in ons megawarenhuis. Het feest begint met de juiste outfit voor deze summer beach party club aan te schaffen. Heb je kaartjes gekocht voor Toppers in concert 2024? Laat dan nu de voorpret beginnen met het kiezen van de juiste festival outfit.