Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Toppers 2024 accessoires

Tropische accessoires voor Toppers in concert 2024 bestel je eenvoudig online bij Coppens Warenhuis. Wij hebben de allerleukste accessoires voor Club Tropicana.

Tropische accessoires voor bij je topper outfit

Heb jij je leuke outfit al gevonden? Heb je mooie tropische kleding of ga je in witte kleding?
Bij elke tropical outfit hebben wij de juiste accessoire.

Een Hawaii ketting of bloemenkrans is een easy must! Deze draag je om je hals maar kan natuurlijk ook om je hoofd gedragen worden. Je kunt je zo uitgebreid uitdossen als jij wil. Het wordt een feest in tropische sfeer, dus vergeet sowieso niet om een zonnehoed of zonneklep op te zetten.

Voor dames mag ook een mooie bloem in het haar niet ontbreken. Of dat op een speld is of op een tiara, dat bepaal je natuurlijk zelf. Er is echt heel veel mogelijk.

Brillen zijn er in overvloed. Kies de zonnebril of feestbril die het leukst bij jouw outfit past.

Tropische accessoires voor Toppers 2024

Er zijn leuke feestaccessoires die je mee neemt voor de sfeer. Een opblaas flamingo of gitaar bijvoorbeeld. Een nep microfoon, dan zing je automatisch uit volle borst mee met al die leuke liedjes van eigen bodem. Samba ballen om mee te doen met muziek maken. Een shotglaasje om je hals staat leuk, maar is natuurlijk ook heel handig!

Schmink voor Toppers 2024 Club Tropicana

Om je toppers outfit helemaal af te maken heb je natuurlijk schmink nodig. Heel veel leuke schmink. Coppens Warenhuis is dealer van Grimas en PXP partyXplosion. Door deze merken hebben we een super aanbod schmink en toebehoren.

Glitters hebben we in heel veel soorten. Glitters voor op je gezicht, en glitters voor in je haar. Glitters om tattoos te maken en om te verwerken met andere schmink. Schmink is er in heel veel kleuren, we hebben altijd de juiste kleur voor elke tropical outfit. Pastel kleuren, felle kleuren en fluor schmink. Vergeet niet penselen en schmink sponsjes mee te bestellen. Dat is wel zo handig als je je gaat opmaken voor het leukste feest van het jaar.

Wij wensen je alvast heel veel plezier, begin nu alvast met voorpret, het kiezen van je topper outfit en de bijbehorende accessoires.