Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Toppers Kleding

Ook in 2024 is er natuurlijk weer een super concert van Toppers.

Toppers 2024 wordt weer HET verkleedfeest van het jaar. Zij hebben weer een superleuk thema en een prachtige dresscode gevonden.
Het thema is Club Tropicana, dit wordt een ultieme beachparty.

De dresscode is Coconut white with a tropical twist. Superleuk dat iedereen mee doet om tropisch gekleed naar dit feest te komen. Meteen als je er bent zul je zien dat er een tropische sfeer is.
Ook jij gaat je natuurlijk verkleden voor dit feest. Dan ben je al meteen in de juiste stemming.

Wij hebben een mooie collectie festival kleding die hier prima in past. Dit topper thema is heel ruim. Speciale Tropicana kleding voor Toppers 2024 is wat we voor jou ingekocht hebben. Als je een kaartje hebt gescoord heb je geluk. Zorg er dan ook zeker voor dat je een passende tropical outfit aan hebt. Denk aan vakantie, zon, zee, strand en palmbomen. Krijg je al zomerkriebels? Hawaiikleding, tropische printjes, bloempatronen, kokos en palm printjes is wat je tegen zult komen op dit geweldige feest.

Wij hebben hawaii blouses met mooie printjes in allerlei vrolijke kleuren.

Complete beach setjes voor dames en heren. Voor dames een festival top met rok en voor heren een duo set, blouse en korte broek met een leuke Hawaii print. Natuurlijk hebben we hula rokjes en tropische jurken voor dames. Speciaal voor heren hebben we summer opposuits en Opposuit tropical treasure. Kijk op onze site en bestel eenvoudig online toppers kleding. Je mag natuurlijk ook in onze megastore komen kijken en passen.

Je zult op het vrolijke festival naast tropische verkleedkleding ook veel glitter kleding en flower power kleding tegen komen. Als de printjes vrolijk zijn is het goed. Bloemen in vrolijke kleuren, kokosnoten, ananas of bananen, het wordt een zonnig hawaii themafeest! Ook panterprintjes en flamingo’s passen prima in de dresscode voor Toppers 2024. Ben jij er bij op 24 of 25 mei?

Ga dan alvast op zoek naar de juiste tropische feestkleding. De voorpret begint bij Coppens Warenhuis.

Dat wordt feesten, meezingen en swingen in tropische sferen op de allerbeste hits van eigen bodem.