Platinum Challenger zweefparasol T1 Premium 3 x 3 Faded black

Platinum
€ 539,00€ 599,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Kleur
Zwart
Materiaal
Spuncrylic
Model
Vierkant
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis bezorgen vanaf €500,-.
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 7142P

Challenger T1 Premium 3x3 Faded Black.
De Challenger T1 zweefparasol is met zijn luxe looks, sterke baleinen en gegoten aluminium handvat een zeer betrouwbare parasol. Deze geheel uit aluminium vervaardigde parasol kan achterwaarts kantelen en is voorzien van een voetpedaal waarmee de parasol 360 graden gedraaid kan worden. Het sterke gegoten aluminium handvat.

De Challenger T1 is voorzien van doekspanners aan het eind van de baleinen. Dit zorgt ervoor dat het doek altijd strak staat.

De Challenger T1 is een robuuste, stijlvolle parasol welke garant staat voor jarenlang gebruik.

De Challenger T1 kan met gemak kantelen, 360 graden draaien en naar achteren hellen. Een parasol bedienen was nog nooit zo eenvoudig.

Het frame van deze zweefparasol is geheel uit aluminium vervaardigd en doekspanners aan het eind van de baleinen zorgen dat het doek altijd strak staat. Tenslotte geven de stevige mast en het gegoten aluminium handvat de Challenger T1de nodige constructie voor jarenlang onbezorgd genieten in de zon.

Stofklasse 4 Premium
100% spuncrylic, 240 grams/m2, tot in de kern gekleurde vezel, lichtechtheid 7, UPF 50+, water- en vuilafstotend. Optimale bescherming tegen UV stralen.

De parasol wordt geleverd zonder parasolvoet en hoes. Voor deze parasol adviseren wij een voet van 90 kg. Hiervan hebben we diverse modellen, o.a. met zwenkwielen. Voor een langere levensduur voor uw parasol adviseren wij ook om een hoes te gebruiken.

Doekmaat 300 x 300 cm. Mast 8.6 x 5.3 cm Hoogte geopend 262 cm Hoogte gesloten 265cm Oppervlakte 9.0 m2 Vrije hoogte 200 cm


Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.