Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Ophanghaken

Ophanghaken zijn praktische hulpstukken voor in huis.

Bij de keuze voor een ophanghaak gaat het vooral om wat je op wilt gaan hangen. Gaat het bijvoorbeeld om een theedoek of om een dikke winterjas? Hier zit veel verschil in draagkracht.

Welke ophanghaken zijn er?

Er zijn rvs-ophanghaken die je over een deur of kastje kunt hangen, haken die je met een plakstrip bevestigd op bijvoorbeeld een muur. Deze hebben we in rvs of kunststof. Gebruik ze in de keuken om je theedoek en keukendoek op te hangen of in de badkamer om handdoeken op te hangen. Ook in de garage zijn ze fijn om te gebruiken om bijvoorbeeld afvalzakken aan op te hangen. Zo houdt je de vloer ook leeg. Ook hebben we diverse producten van Tesa in ons assortiment. De powersstrips zijn zelfklevende dubbelzijdige strips, geschikt voor diverse ondergronden. Ze zijn eenvoudig te verwijderen zonder sporen na te laten.

Diverse afmetingen

De haken verschillen ook in afmetingen. Er zijn dubbele en enkele haken. Ook hebben we verstelbare deurhangers in ons assortiment. Zo weet je zeker dat je hanger altijd de juiste afmeting of breedte heeft, en dus altijd past. Wat ook een voordeel is bij de deurhanger, is dat je geen boor of schroefgaten in je muur maakt. Gebruik de ophanghaken voor meer orde in en om je hele huis.