LEGO® Marvel 10789 Super Heroes Spider-Man's auto en Doc Ock

LEGO®
€ 9,50€ 9,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending vanaf € 59,95
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 10789

LEGO® Marvel 10789 Super Heroes Spider-Man's auto en Doc Ock

Laat kinderen kennismaken met hun favoriete superheld met deze LEGO Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock (10789) set. Deze speelset is leuk Spidey speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat bekende personages, een supercoole auto en geweldige accessoires, waaronder een Spider-Man webschieter.

Kinderen beleven webslingerende actie met Spidey en Doc Ock met deze LEGO set, met een diamantroof als middelpunt van eindeloze fantasierijke avonturen. De spannende set bevat 2 Spider-Man minifiguren – Spidey en Doc Ock – plus Spidey's auto met 2 glow-in-the-dark webelementen. Het speciale startsteenchassis van de auto moedigt kinderen aan om Spidey's auto zelf te bouwen. De Spidey and his amazing friends set bevat simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal en de LEGO builder app biedt extra digitaal plezier door middel van intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Met 4+ sets kunnen ouders samen met hun kinderen bouwen, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen. Het Spider-Man constructie speelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.

Afmetingen: de auto is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed.
Bevat 48 onderdelen.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.