LEGO® Minifigures 71037 Minifiguren Serie 24

LEGO®
€ 3,79€ 3,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending vanaf € 59,95
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 71037

LEGO® Minifigures 71037 Minifiguren Serie 24

Kinderen van 5 jaar en ouder of volwassen verzamelaars zullen dolblij zijn met deze LEGO Minifiguren Serie 24 (71037) verrassingszakjes. Deze geweldige collector's items zijn nieuw in januari 2023 en ideaal om te verzamelen, neer te zetten of jonge bouwers te inspireren om hun eigen verhalen te bedenken met de verschillende personages.

Deze fantastische collectie losse LEGO poppetjes is geweldig! De serie bestaat uit een fan in T. rex pak, rococo-aristocraat, robotstrijder, pottenbakster, krantenjongen, ork, voetbalscheidsrechter, valkenier, natuurbeschermer, wortelmascotte, een hobbelpaardrijdster en een astronaut in een bruin pak, met een ruimtebaby.

Alle 12 de LEGO minifiguren zijn klaar om in verhalen boordevol actie te duiken. Elke willekeurig gekozen LEGO minifiguur zit in een gesloten verrassingszakje. In ieder zakje zit ten minste één accessoire voor het LEGO poppetje en een informatieboekje voor verzamelaars. Dit speelgoed om te verzamelen is een superleuk cadeautje dat lang meegaat en waarmee kinderen urenlang fantasierijk kunnen spelen.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.