Exclusief Luna hoek lounge dining antraciet

Exclusief
€ 899,00€ 999,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
860125
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 3 artikel(en) op voorraad.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Luna lounge dining hoek. Deze royale hoek set makkelijk om te eten en te lounge. bestaande uit Bank links en open bank rechts tafe 140 x 90 x 67 cm hoog met heldere glasplaat. inclusief 2 bijzetkrukjes. Deze set is uitgevoerd met een aluminium frame en kunststof vlechtwerk antraciet. met kussens 11 cm antraciet.

maatvoering
bank open 169 cm breed x 75 cm diep en 84 cm hoog
bank 3 zits 192 cm breed x 75 cm diep en 84 cm hoog
tafel 140 cm x 90 cm x 67 cm hoog met geheel vechtwerk en 5 mm helder veiligheids-glas
krukjes 40 cm x 40 cm en 38 cm hoog met kussen 11 cm

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties