Exclusief Malibu lounge hoek dubbelhalfrond ice zonder tafel

Exclusief
€ 795,00€ 995,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1526-147
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 65,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Malibu lounge hoek. mooie moderne lounge hoek met strakke lijnen. deze set heeft een aluminium frame. vlechtwerk van een sterke dubbel halfronde draad ice. kussens van olefin stof donker grijs wat zeer sterk is en goed kleur echt. De zit hoogte is net als normale stoel zodat je makkelijk kunt tafelen. door de losse zijkant kan de set zowel links als rechts geplaatst worden voor elke opstelling.
hoek opstelling is 182 cm x 253 cm
set bestaand uit
bank links 182 cm 71 cm diep en 82 cm hoog
bank recht 182 cm 71 cm diep en 82 cm hoog.
rugleuning om de hoek te maken.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties