Ravensburger Tiptoi spel De warrige weermachine

€ 17,99Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
007882
Leeftijd
4-7 jaar
Nog 1 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 4,95 verzendkosten.
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Ravensburger Tiptoi spel De warrige weermachine

"Waarom bliksemt en dondert het? Hoe ontstaat regen? De verdraaide weermachine van de verstrooide professor Mooiweertje werkt nog niet goed. In elk spel wordt de machine opnieuw gevoed met kennis. Daarvoor lossen spelers opgaven op en beantwoorden vragen over verschillende onderwerpen rondom het thema weer. Elk goed antwoord laat de machine weer ietsje beter werken. En wanneer de motor gestart kan worden, krijg je als beloning een vrolijk liedje te horen.
Of je nu alleen speelt of samen: De tiptoi® pen beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van het weer. Met spannende spellen worden natuurwetenschappen ontdekt en verdiept. Spelers lossen met behulp van de intelligente tiptoi® stift opgaven op, krijgen aanwijzingen en werken met de weermachine.

-Spannende spellen
- 8 thema´s: Neerslag, wind, wolken, jaargetijden, kleding, extreem weer, weersverwachting en klimaatzones
- Natuurverschijnselen en hun relatie met het weer spelenderwijs ontdekken

tiptoi® stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar. "

Tweezijdig spelbord, 4 spelersfiches, 1 controlepaneel met schuif, 12 cd speelfiches, 1 beker, 4 draaischijven, 10 connectiestukjes. De tiptoi® stift is niet inbegrepen, en is apart verkrijgbaar. tiptoi® stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk.

Artikel suggesties