Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Textileen kussens hoge rug

Textileen kussens hoge rug

Voor extra comfort in je textileen stoel hebben we in ons assortiment ook de textileen kussens hoge rug. De tuinstoel kussens noemen ze ook wel sling kussens. Deze tuinkussens zijn dunner en strakker vormgegeven, bedoeld voor tuinstoelen met een bespannen zitting, de textileen standenstoel. De zitting en rug hiervan zijn voorzien van een strakgespannen doek en vaak is de stoel van aluminium. De afmeting van een textileen kussen hoge rug bedraagt ±123x50cm en de dikte van de kussen bedraagt ±5cm.

Materiaal tuinkussens

In de textileen tuinkussens hoge rug hebben we een ruim assortiment kussens met diverse stofjes, leuke prints en dessins volgens de laatste trends. Wil je extra kleur in je tuin dan maken deze kussens je tuin helemaal af tot een fleurig geheel. keuze uit vele effen tuinkussens die een eenheid vormen en een oase van rust creëren in je eigen achtertuin. Het materiaal van de textileen kussens hoge rug kun je opdelen in de materialen;

  • katoen
  • katoen/polyester
  • polyester
  • acryl
  • dralon

Dralon is een stof die sterk synthetisch is. Het is een materiaal wat erg goed bestand is tegen slijtage en beter te reinigen dan een katoenen kussen. Dralon kussens bieden hierdoor veel gebruiksgemak. Door de coating die is aangebracht over deze stof zijn ze ook water- en vuilafstotend. De stof is sterk uv-bestendig en betekent dat ze nauwelijks tot niet verkleuren. Deze kussens hebben een luxueuze uitstraling en zitten daarom ook in een hogere prijsklasse. De hoge rug textileen tuinkussens zijn allemaal vast te maken aan de verstelbare tuinstoel. Achterop de rug zit een band die over de stoel schuif en/of touwtjes die je vast kan maken aan de standenstoel. Zo verschuift het kussen niet en maakt het tot extra zitcomfort in je tuinstoel.

Merken tuinkussens

We hebben een ruim assortiment hoge rug textileen kussens van de merken Hartman tuinkussensen Madison tuinkussens. Om de kussens extra te beschermen, ook als deze onder een overkapping staan, adviseren wij om deze op te bergen. We hebben in Nederland een vochtig klimaat en hierdoor worden de kussens klam en gaan ze sneller verkleuren. We hebben diverse producten in ons assortiment voor het opbergen van de tuinkussens. We hebben Aerocover kussentassen en diverse opberg kussenkisten. Tuinkussens bestellen Heb je een mooi tuinkussen gezien wat voldoet aan je wensen dan kan deze besteld worden in onze webshop van Warenhuis Coppens of kom langs in onze winkel aan de Lagenheuvelstraat 11 te Volkel. Voor evt. vragen zijn we telefonisch bereikbaar 0413-272914 van di t/m vr van 9.00-17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.