Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Kerstkleding heren

Kerstkleding voor heren kopen?

Komen de feestdagen er weer aan met veel sfeer en gezelligheid, cadeautjes onder de kerstboom en lekker eten. Ben je uitgenodigd op een kerstborrel of voor een diner bij iemand thuis? Kom dan alvast in de sfeer met een grappige of stijlvolle kerstoutfit. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gezelschap maar ook van wat je graag zelf draagt. Bij Coppens Warenhuis kun je je kerstoutfit kiezen voor diverse gelegenheden.

Kerstoutfit voor mannen

Draag je graag een leuke, grappige of foutekersttrui? We hebben kersttruien in diverse soorten en stijlen. Truien met een ouderwets winters motiefje of juist met grappige afbeeldingen van Rudolph het rendier. Ga je liever gekleed in een herenpak of wil je in een nette blouse Kerstmis vieren? Ook dan ben je bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres. We hebben mooie bloezen en kostuums van het merk Opposuits.

Opposuits

Dit is kleding gemaakt van hoge kwaliteit stof wat ervoor zorgt dat het altijd goed zit en comfortabel is. De producten hebben een stijlvol slim-fit design met leuke kerstprints en motiefjes. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere maat van de twee. Het herenpak bestaat uit een colbert, broek en stropdas en hierbij zou je een passende kerstblouse kunnen kiezen.
Kijk op onze webshop voor een trendy kerstoutfit of bezoek ons warenhuis in Volkel om een mooie kersttrui te scoren en de mooiste tijd van het jaar kan beginnen!