Qopps Casablanca lounge relax tuinstoel Antraciet

Qopps
€ 429,00€ 499,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis bezorgen vanaf €500,-.'
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Artikel id: 1282-1S-B-125

Casablanca Stoel Antraciet

Deze stoel is traploos verstelbaar door middel van een gasveer. Hierbij kunt u de stoel naar achter doen zodat u lekker kunt relaxen. De draad is dubbel half rond in de kleur Antraciet. Aan de rechterzijde van de stoel zit een hendel, met die hendel kunt u de stoel in de gewenste richting bedienen.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.